Üdvözöllek az Oh My Brush oldalon!

2011-ben indítottam ezt a blogot, aminek hála 2012-ben megismerkedtem a koreai kozmetikumok világával. Az évek során rengeteg koreai terméket próbáltam ki, így több száz termékteszt olvasható a blogon. A K-beauty (koreai szépségápolás) mellett japán és tajvani kozmetikumokról is van néha szó, illetve a bőrápolás is gyakori téma at oldalon. Bármiről szívesen írok, ami Dél-Koreával kapcsolatos (K-drama, K-pop, utazás Koreában stb.).

Több ezer rendszeresen visszatérő és új látogató érkezik az oldalra havonta, egyre nagyobb tehát a K-beauty rajongók tábora Magyarországon is.

2016-ban a Cosmopolitan Blogger Day rendezvényen az év beauty bloggere díjat én kaptam az Oh My Brush oldalnak hála.

A blog mellett a következő helyeken is megtalálsz: Instagram (7500+ követő), Facebook oldal (6600+ követő), K-beauty Facebook csoport (3300+ tag, jelenleg meghívóval működik), Youtube (29.000+ felirakozó), esetleg Twitter (teljesen új fiók, próbálom kitalálni, hogy mire lenne a leghasznosabb).

Cégeknek:

Szponzorált tartalom soha nem volt az oldalon. Együttműködéseket sem vállalok már egy jó ideje, így termékeket sem tudok elfogadni tesztelésre. Viszont különlegesebb ötleteket, megkereséseket szívesen fogadok!