Oh My Brush
november 3, 2022

ONE THING NIACINAMIDE 10%

A koreai ONE THING márka egyre népszerűbb mostanában, ami nem véletlen. Jó minőségű termékeket árulnak kedvező áron, az összetevőkre pedig nem lehet panasz! A ONE THING Artemisia esszencia után a B3-vitaminnal teli szérumot is kipróbáltam: ONE THING NIACINAMIDE 10%.

Mi ez?
A ONE THING NIACINAMIDE 10% egy B3-vitamint tartalmazó szérum, ami többek között erősíti és egészségesebbé teszi a bőrt, halványítja a foltokat, gyógyítja a pattanásokat, ránctalanító hatása is van stb. 150 ml.

Összetevők?
Az INCI nagyon egyszerű és rövid. Egyedül a B3-vitamint lehet kiemelni. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Színtelen folyadék, illata nincs. Picit sűrűbb, mint a víz, de még így is nagyon folyékony. A tenyerembe szoktam önteni és úgy viszem fel. Ha a padlón/csempén később furcsa fehér foltokat találtok, akkor szólok: ez tehet róla. Nekem kellett 1-2 nap mire rájöttem, hogy ki a bűnös. 🙂 B3-vitaminból már 2-4% is elég, de az én bőröm általában bírja a 10%-ot is. Most sincs ez másképp! Egyből felszívódik, nem ragacsos, nem irritál, jöhet utána rögtön a következő lépés. Mivel nem használok vattakorongot, ezért pár csepp is elég belőle. A 150 ml-es flakon nagyon sokáig elég lesz! Az árát abszolút megéri. Különleges hatásról nem tudok beszámolni, ahhoz túl egyszerű, hogy csodát tegyen. Egyszerűen végzi a dolgát és jól kiegészíthető más kozmetikumokkal. Az utóbbi években szinte mindig van B3-vitamin a rutinomban, mert segít egészségesebbé és erősebbé tenni a bőr természetes védőrétegét, illetve a pattanások sem szeretik, a többi pozitívum pedig csak hab a tortán. Azért vettem meg ezt, mert a legtöbb niacinamide szérum kb. 30 ml-es, túl hamar elfogynak rendszeres használat mellett. Ezzel a hatalmas flakonnal ilyen gondom nem lesz. 🙂

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra, de a 10% miatt főleg azoknak, akiknek a bőre kifejezetten szereti a B3-vitamint. Akik szeretik az olyan kozmetikumokat, amelyekben csak pár összetevő van.

LINK:
ONE THING NIACINAMIDE 10% JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE
A márka többi terméke megtalálható itt.

Ingredients:
Niacinamide, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Purified Water

Viki szerint:

  1. 10% B3-vitamin
  2. kedvező ár
  3. egyszerű összetevőlista
  4. kíméletes a bőrhöz
  5. 150 ml rengeteg!
  1. picivel sűrűbb állag praktikusabb lenne

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)