Oh My Brush
október 26, 2022

Mary&May 6 Peptide Complex Serum

A Mary&May 6 Peptide Complex Serum nagyon szimpatikus volt az INCI és az ára miatt, ezért be is tettem a virtuális kosaramba. A márkának elég sok terméke van, a többség alkohol- és parfümmentes, tele vannak hasznos összetevőkkel, az áruk sem rossz. Érdemes vetni egy pillantást a kínálatra.

Mi ez?
A Mary&May 6 Peptide Complex Serum egy peptidekkel teli szérum, ami rugalmasabbá, simábbá teszi a bőrt, segíti a kollagén és elasztin termelődését, így ránctalanító hatása van. 30 ml.

Összetevők?
A 6 peptid mellett van még benne pár hidratáló és ráncmegelőző anyag. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
A peptidek rendkívül hasznos összetevők, de a hatásuk csak hosszú távon és rendszeres használat mellett látványos. Baráti áron ráadásul csak nagyon kevés szérum kapható. A Mary&May szerencsére ebbe a csoportba tartozik. Színtelen folyadék, illata nincs. Egyből felszívódik, nem ragacsos, csak picit hidratál. Az állaga eléggé “unalmas” ebből a szempontból, nincs különleges hatása sem, a tükörbe nézve nem látunk semmit: a bőr nem ragyogóbb, nem feszesebb, mégcsak nem is hidratáltabb. Enélkül pedig elég nehéz meggyőzni a vásárlókat. Akik nincsenek hozzászokva a minimális összetevőlistákhoz, azoknak biztosan csalódás lesz, de a peptidek már csak ilyenek. Évek múlva leszünk igazán hálásak a hatásukért. A szérum ára is azért ilyen kedvező, mert csak a legfontosabbakat tették bele. Biztosíthatok tehát mindenkit, hogy nem ez lesz a kedvenc lépésünk az arcápolási rutinban, de cserébe megfizethető terméket és bőrbarát INCI-t kapunk.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra. Azoknak, akik bíznak a peptidek erejében, hosszú távú hatásában, s szívesen használnak minimális összetevővel rendelkező szérumokat alacsony áron.

LINK:
Mary&May 6 Peptide Complex Serum JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
Water, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Arginine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Adenosine, Caprylyl Glycol, Copper Tripeptide-1, Hexapeptide-11, Hexapeptide-9, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Tripeptide

Viki szerint:

  1. gyengéd a bőrhöz
  2. kedvező ár
  3. 6 peptid
  1. nincs látványos hatása

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)