Oh My Brush
október 20, 2022

Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Creamy Wash Bar

A Dr. Ceuracle Kombucha esszenciája az egyik legjobb kozmetikum, amit valaha próbáltam. A termékcsalád legújabb tagja a Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Creamy Wash Bar. A képek felkeltették az érdeklődésemet, mert annyira hidratálónak tűnt, ami a szappanokra általában egyáltalán nem jellemző… Nos, úgy tűnik, hogy találtam egy kivételt!

Mi ez?
Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Creamy Wash Bar egy alacsony pH-értékű szappan, amit használhatunk arcra, testre és akár hajmosáshoz is. Fermentált fekete teát tartalmaz, jól habzik és hidratálja a bőrt. 100 g.

Összetevők?
(Fermentált) teakivonat mellett van még benne pár növényi olaj (olíva, mandula, szója), hidratálók (például ceramid) stb. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, de pici illóolaj van benne (eukaliptusz, gyömbér).

Hatása?
A műanyagmentes csomagolás miatt is érdekelt, de már az első használat után tudtam, hogy egy kivételesen jó arclemosót találtam. Egész jól habzik, de egyáltalán nem szárít, inkább hidratál! Már két hónapja csak ezt használom reggel és este is, s rendkívül elégedett vagyok vele. Jól tisztít, de ápolja is a bőrt, öröm használni. A szappanok pH-értéke általában rendkívül magas, szárító a hatásuk, még a tusfürdőt sem tudom velük kiváltani, pedig nem száraz a bőröm. A Dr. Ceuracle viszont tudott olyan szappant készíteni, amire ez egyáltalán nem igaz. Olyan, mintha arckrém is lenne benne, talán így tudom a legjobban körülírni. Illata alig van, egyáltalán nem irritál, a kombinált bőrömre tökéletes. Két hónap alatt sem lett sokkal kisebb, nagyon lassan fogy, megéri tehát az árát. Nem hiszem, hogy a következő hónapokban arclemosót kellene vennem. Valószínűleg rendelek még belőle párat, tusfürdő helyett is jó lesz szerintem. Negatívum nincs, csak ajánlani tudom!

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy alacsony pH-értékű, hidratáló szappant keresnek. S persze azoknak, akiknek fontos, hogy műanyagmentes legyen a csomagolás.

LINK:
Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Creamy Wash Bar JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
소듐코코일이세티오네이트, 옥수수전분, 말토덱스트린, 녹차수(9.3%), 글리세린, 올리브오일, 코코넛애씨드, 소듐폴리아크릴레이트, 시트릭애씨드, 소듐이세티오네이트, 효모발효여과물(3400ppm), 홍차추출물(3400ppm), 코코-베타인, 베타인, 트레할로오스, 밤껍질가루, 옥틸도데칸올, 하이드로제네이티드레시틴, 세라마이드엔피, 부틸렌글라이콜, 스위트아몬드오일, 유칼립투스잎오일, 생강오일, 소두구씨오일

Sodium Cocoyl Isethionate, Corn Starch, Maltodextrin, Camellia Sinensis Leaf Water (9.3%), Glycerin, Olive Oil, Coconut Acid, Sodium Polyacrylate, Citric Acid, Sodium Isethionate, Saccharomyces Ferment Filtrate (3400ppm), Camellia Sinensis Leaf Extract (3400ppm), Coco-betaine, Betaine, Trehalose, Castanea Crenata Shell Powder, Octyldodecanol, Hydrogenated Lecithin, Ceramide Np, Butylene Glycol, Sweet Almond Oil, Eucalyptus Leaf Oil, Ginger Oil, Soybean Seed Oil

Viki szerint:

  1. nem szárít
  2. gyengéd a bőrhöz
  3. jól tisztít
  4. ápol, hidratál
  5. nagyon lassan fogy
  1. drágább, mint egy átlagos szappan

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)