Oh My Brush
szeptember 22, 2022

NYEREMÉNYJÁTÉK: Pyunkang Yul Ajándékcsomag

A Yesstyle jóvoltából kisorsolhatok 2 db Pyunkang Yul ajándékcsomagot! Már nem szoktam tesztelésre elfogadni kozmetikumokat, az oldalon is külön kiemeltem ezt kb. 2 éve, de nyereményjátékot is felajánlott a Yesstyle, aminek nem akartam nemet mondani. Annyira szimpatikusnak tűnt ez a szett, biztosan örülne neki pár olvasóm is. 🙂

Mindenről írok majd külön terméktesztet is, de arra még várni kell. Mind a két nyertes megkapja majd a képen látható Pyunkang Yul termékeket (tonik, szérum, arckrém, fényvédő, arcpakolás). A Black Tea termékcsalád egyébként igazi luxuskozmetikumokat tartalmaz! Nagyon különlegesek az összetevőlisták, a csomagolás pedig GYÖNYÖRŰ! Ha valakit K-beauty ajándékkal szeretnétek meglepni, akkor ezek tökéletesek. A fényvédő és az arcpakolás pedig mindig jól jön. Alig várom, hogy részletesen is írhassak mindenről egy-egy bejegyzésben!

A játékot az INSTAGRAMON kellett meghirdetnem, de szerettem volna, ha azok is értesülnek róla, akik csak a blogot látogatják. Itt a link a nyereményjátékhoz tartozó poszthoz.

Nyugodtan követhettek, nincs spam… Utoljára kb. egy éve tettem ki képet, akkor is egy nyereményjátékot… 😀 A Yesstyle Influencers oldalt pedig érdemes követni, mert az itt regisztrálók minden hónapban kiválaszthatnak egy terméket, amit szívesen tesztelnének a saját social media felületükön (nem kell hozzá blog). Az instagram oldalukon pedig további ajándékcsomagokra lehet jelentkezni. Régebben többször is részt vettem ebben, csak azért ajánlom. 🙂

Ha pedig rendelnétek, akkor ne feledjétek: az OHMYBRUSH kóddal mindig kaptok kedvezményt, ha a Yesstyle oldalról vásároltok! Az árban benne van az áfa is, nem kell tehát semmi mást fizetni, ha megérkezik a csomag.

A nyertesek a következő kozmetikumokat kapják:

Pyunkang Yul – Black Tea Deep Infusion Toner 130ml
Pyunkang Yul – Black Tea Boosting Serum 45ml
Pyunkang Yul – Black Tea Enriched Cream 60ml
Pyunkang Yul – Moisture Soothing Sun Cream 75ml
Pyunkang Yul – Calming Pore Clear Wash Off Pack 100ml

Ha szeretnél jelentkezni, akkor azt az instagramon megteheted.

LINK:
https://www.instagram.com/p/Ciz4TW8oaCo/

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)