Oh My Brush
július 14, 2022

TOUN28 Treatment Bar for Hair Elasticity

Még mindig nem kielégítő a választék, de mostanában egyre gyakrabban tűnnek fel műanyag csomagolástól mentes termékek is. A TOUN28 egy koreai márka, amely a környezetvédelmet is szem előtt tartja. Épp balzsamra volt szükségem, ezért már ment is a kosárba a TOUN28 Treatment Bar for Hair Elasticity.

Mi ez?
A TOUN28 Treatment Bar for Hair Elasticity egy szilárd balzsam, ami a hajon maradhat, öblítést nem igényel. A hajat rugalmasabbá és fényesebbé teszi. Az összetevőknek hála, pedig a fejbőrhöz is gyengéd. 90 g.

Összetevők?
Van benne kakaóvaj, B5- és C-vitamin, peptidek, növényi olajok (jojoba, japán kamélia) és kivonatok (orvosi körömvirág) stb. Alkohol- és parabénmentes, parfümöt/illatanyagot tartalmaz.

Hatása?
A termékleírásban láthatjuk azt a kérdést, hogy: “Ha a balzsam tényleg jót tesz a hajunknak, akkor miért kell leöblíteni?” Erre nem gondoltam még soha, pedig van benne valami… A műanyagmentes csomagolás ehhez hasonló termékeknél egyszerűen megoldható. Szilárd samponom is van, de még keresem az igazit. Az illata kellemes, nem erős, a használata pedig meglepően egyszerű. Hajmosás után a nedves, de nem vizes hajra kell felvinni (igen, egyenesen a hajra). Nem habzik, nem is kell külön benedvesíteni, érdemes átmasszírozni a hajunkat, ha kész vagyunk, de leöblíteni nem kell. Az első pár alkalommal túlzásba estem, túl sokat használtam belőle, mert nem éreztem, hogy a hajamon lett volna. Utána persze rájöttem, hogy ez tteljesen felesleges volt. Kevés is elég belőle, száradás után a hatása egyértelmű. A natúr balzsamokra emlékeztet, amelyeket régebben használtam, de nem nehezíti el a hajat. Az egyetlen negatívum, hogy a hajam nem selymes, puha, de a szilikonmentes hajápolási termékek általában ilyenek. A balzsamokat természetesen nem szoktam a fejbőrre kenni, de ebben az esetben kivételt tettem. Ahogy a leírásban is ígérik, valóban nem irritál, nem okoz semmilyen problémát, pedig a fejbőröm nem egyszerű eset. Különösen szép lesz tőle a hajam? Nem. Viszont jól végzi a dolgát, akciósan pedig nagyon megéri az árát, mert szerintem hónapokon keresztül tudom majd használni.

Kinek ajánlom?
Normál, de akár zsírosabb hajra is (mint pl. az enyém). Szárazra szerintem nem lesz elég, de van a márkának még egy ilyen terméke: Treatment bar for damaged hair.

LINK:
TOUN28 Treatment Bar for Hair Elasticity JOLSE | | EBAY
többi termék itt: JOLSE

Ingredients:
세테아릴알코올, 카카오씨버터, 식물성스쿠알란, 폴리글리세릴-10올리에이트, 글리세린, 옥수수전분, 판테놀, 세테아릴올리베이트, 구아하이드록시프로필트라이모늄클로라이드, 솔비탄올리베이트, 브라시카알코올, 브라시실아이소류시네이트에실레이트, 아스코빅애씨드, 하이드롤라이즈드콜라겐, 카퍼트라이펩타이드-1, 비타민나무열매오일, 포트마리골드꽃, 호호바씨오일, 동백나무씨오일, 하수오뿌리추출물, 페러스옥사이드, 하이드록시프로필메틸셀룰로오스, 향료, 벤질벤조에이트, 리날룰

Cetearyl Alcohol, Cacao Seed Butter, Phytosqualane, Polyglyceryl-10 Oleate, Glycerin, Corn Starch, Panthenol, Cetearyl Olivate, Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Sorbitan Olivate, Brassica Alcohol, Bra Sicyl Isoleucinate Esylate, Ascorbic Acid, Hydrolyzed Collagen, Copper Tripeptide-1, Vitamin Tree Fruit Oil, Port Marigold Flower, Jojoba Seed Oil, Camellia Seed Oil, Polygonum Multiflorum Root Extract, Iron Oxides, Hydroxypropylmethylcellulose, Fragrance, Benzylbenzoate, Linalool

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)