Oh My Brush
július 28, 2022

Elizavecca Farmer Piggy Argan Oil 100%

Az argánolaj egy szuper összetevő, amit bőrre és hajra is érdemes használni. Talán a népszerűségének köszönhetjük, de elég nehéz kedvező áron beszerezni. A legtöbb termék drága, ráadásul argánolajon kívül más is van bennük. Szerencsére az Elizavecca Farmer Piggy Argan Oil 100% pontosan az, amit kerestem: tiszta argánolaj elérhető áron.

Mi ez?
Az Elizavecca Farmer Piggy Argan Oil 100% argánolajat tartalmaz, ami száraz bőrre és hajra remek választás. Magában is használható, de más kozmetikumokba is keverhetjük. 30 ml.

Összetevők?
100% argánolaj.

Hatása?
Színtelen, elég híg olaj, az illata természetes, alig lehet érezni. Ez utóbbi számomra fontos, mert van pár növényi olaj, amelyeknek az illata erős és egyáltalán nem kellemes (pl. a borágó ilyen volt). Eredetileg csak a száraz hajvégekre akartam kenni, de már annyi mindenre kipróbáltam és bevált, hogy muszáj írnom róla egy külön bejegyzést. A száraz hajvégekre természetesen tökéletes, egészségesebbé és fényesebbé teszi még a nagyon száraz hajat is. Később viszont meggondoltam magam a meleg miatt és levágattam a hajamat. Így már nem olyan fontos, de az olajat még mindig használom a hajvégekre, illetve az egész hajramra is kerül egy pici hajmosás után (így rendezettebnek tűnik).

Testápolásban is jeleskedik. Pár hete annyira kiszáradt a bőröm a lábamon, hogy megállás nélkül viszketett. A testápolóm magában most kivételesen nem volt elég (nem csoda, hiszen általában könnyű, aloe verás géleket veszek), de az olajjal kiegészítve rögtön megszűnt a viszketés. A teafaolaj is nagy kedvencem, de azt higítani kell, ahhoz pedig az argánolaj nagyon is jó. Emellett természetesen arckrémbe is lehet keverni, tehát tetőtől talpig ápolja a bőrünket és a hajunkat. Nem egy nehéz olaj, az illata sem zavaró, így örömmel használom, még akkor is, ha alapvetően kombinált/zsíros a bőröm. Ápol és nyugtat, tele van hasznos anyagokkal és sokoldalúan felhasználható. 

Kinek ajánlom?
Mindenkinek hasznos lehet néha-néha egy jó, növényi olaj. Ezt minden bőrtípusra tudom ajánlani, természetesen érzékenyre is.

LINK:
Elizavecca Farmer Piggy Argan Oil 100% JOLSE | | EBAY

Ingredients:
100% Argania Spinosa Kernel Oil

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)