Oh My Brush
március 17, 2022

SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil

Nagyon szeretem az olajos lemosókat, ezért szívesen próbálok ki újdonságokat. A SKIN1004 márkától több terméket is ki tudtam már próbálni a rendeléshez kapott mintáknak hála, de a SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil lemosóhoz csak most volt először szerencsém.

Mi ez?
A SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil egy ázsiai gázlót tartalmazó olajos lemosó, ami a gyártó szerint gyorsan és egyszerűen eltávolítja a sminket és a szennyeződést, s nem hagy olajos érzetet maga után. 200 ml.

Összetevők?
Csupán 11 összetevőt tartalmaz, amelyek többsége valamilyen növényi olaj (napraforgó, olíva, jojoba, bergamott, damaszkuszi rózsa, illatozó muskátli). Alkohol-, parfüm- és parabénmentes, de illóolajat tartalmaz.

Hatása?
Színtelen folyadék, az illata kellemes, nem erős. Szerintem ez az első olajos lemosó, aminek a csomagolásával nem vagyok elégedett. A pumpa mozog jobbra-balra, emiatt szinte mindig lespriccelem vele magamat vagy a környezetemet. Nagyon zavaró, de lehet, hogy csak az enyém hibás. Ha csak fényvédő van rajtam, akkor egyszerű a dolgom, de a smink eltávolításához több olajra van szükségem, amit valószínűleg a híg állagnak “köszönhetek”. Természetesen ezt is száraz bőrre kell felvinni, masszírozás után egy pici vízzel az olaj tejszerűvé válik, ami még jobban tisztít. Elég sokáig szoktam leöblíteni, de még így is olajos érzetet hagy maga után. Ez nem túl zavaró, de én nem szeretem. A habzó arclemosó persze megoldja a problémát. Az illóolajok ellenére nem irritál, de nem szívesen használom a pumpája és az olajos réteg miatt. Már az első használat után tudtam, hogy nem lesz a kedvencem, ez hónapokkal később sincs másképp. Különösebb problémám nincs vele, el fogom használni, de ettől sokkal jobb olajos/balzsamos lemosókat is láttam már.

Kinek ajánlom?
Akik egy könnyű, inkább híg állagú olajos lemosót keresnek nem túl sok összetevővel, de az illóolajokat nem kerülik. Bármilyen bőrtípusra (kivéve természetesen az érzékeny bőrt).

LINK:
SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil JOLSE | | EBAY | | STYLEVANA | | YESSTYLE

Ingredients:
Ethylhexyl Stearate, Cetyl Ethylhexanoate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Centella Asiatica Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Fuit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Rosa Damascena Flower Oil

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)