Oh My Brush
március 21, 2022

Neulii Niacinamide 10 Brightening Ampoule

Nagyon meglepődtem, amikor megláttam, hogy a Neulii márkának teljesen megújult a kínálata. A régi kedvenceimet már nem árulják, de helyette vannak még jobbnak tűnő termékeik. A Neulii Niacinamide 10 Brightening Ampoule egyből repült a kosaramba, mert a B3-vitamin és a cink mindig csodákat tesz a bőrömmel.

Mi ez?
A Neulii Niacinamide 10 Brightening Ampoule 10% B3-vitamint és 5,7% cink-PCA-t tartalmaz. Erősíti a bőrt, halványítja a foltokat, segít megelőzni a pattanások kialakulását és visszafogja a faggyútermelést. 30 ml.

Összetevők?
Az összetevőlista rövid. B3-vitamin (10%) és cink-PCA (5,7%) mellett van még benne pár növényi kivonat (kaméleonlevél, teafa, ázsiai gázló) és hidratálók is. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Sűrű, színtelen folyadék, ami pillanatok alatt felszívódik. Hidratál, de mattítja is a bőrt, s egyáltalán nem irritál. A bőröm nagyon szereti a B3-vitamin és a cink-PCA-t együtt, ezért nem volt kétséges, hogy ezt is szívesen fogom majd használni. Az egyetlen különbség, hogy az utóbbi összetevőből ebben a szérumban sokkal több van, mint azokban a termékekben, amelyeket eddig használtam. Különbséget viszont nem láttam, nem “erősebb”, nem jobb, legalábbis szerintem. Az állagát nagyon szeretem, nem ragacsos, mintha ott sem lenne, de érzem, hogy feltölti és hidratálja a bőrömet. Sok márkának van hasonló terméke, nekem a TIAM széruma a kedvencem, ami ugyan 20%-os, de szrintem olyan nagy különbség nincs a kettő között. Talán a 10%-os jobb is, mert kíméletesebb, főleg akkor, ha érzékenyebb a bőrünk. Minden nap használom, általában reggel, de igazán egyszerű beépíteni a rutinba. Gyengéd a bőrhöz, de hatásos, az ára is kedvező, örülök, hogy kipróbáltam.

Kinek ajánlom?
Kombinált, zsíros, problémás, pattanásos bőrre. Azoknak, akik egy niacinamide szérumot keresnek, ami cink-PCA-val a faggyútermelést is visszafogja.

LINK:
Neulii Niacinamide 10 Brightening Ampoule JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
Water, Niacinamide(10%), Pentylene Glycol, Zinc PCA(5.7%), Houttuynia cordata Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, 1,2-Hexanediol, Asiaticoside, Propanediol, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)