Oh My Brush
március 17, 2022

innisfree No Sebum Mineral Pact

Az innisfree No Sebum Mineral Powder valószínűleg a legnépszerűbb mattító púder a K-beauty rajongók körében. A márka szerint már több mint 50 millió darabot adtak el Koreában a megjelenése óta! Én mégis a préselt verzióját szoktam venni, ami innisfree No Sebum Mineral Pact néven kapható.

Mi ez?
Az új (2021-es verzió) innisfree No Sebum Mineral Pact egy színtelen, mattító púder, ami visszafogja a faggyútermelést, megakadályozza a bőr kifényesedését, fixálja a sminket és javítja a bőrtónust. 8.5 g.

Összetevők?
Az összetevőlistája teljesen “zöld”, nem tartalmaz irritáló anyagokat. Az Innisfree külön kiemeli, hogy nincs benne zsírkő/talk, parabén, állati eredetű anyag, ásványi olaj, parfüm, PEG-felületaktív anyag stb. Továbbbá alkoholmentes és illóolajat sem látok az összetevőlistában.

Hatása?
Már az előző verziót is nagyon szerettem, ezért kíváncsi voltam, hogy mit tud a megújult púder. Egyáltalán nem csalódtam, pontosan azt kaptam, amit vártam. Egy nagyon jól mattító púder, ami a zsíros T-vonalamat is egész nap kordában tartja! A csomagolás praktikus, a púderből egy kevés is elég, mert nagyon hatásos. Vékony rétegben láthatatlan a bőrömön, de nagyobb mennyiségben eléggé fehér. Ha véletlenül többet viszek fel a kelleténél, akkor egy kis bronzosító mindig segít. Nem tudom, hogy zsírkő (“talc” néven az INCI-ben) nélkül hogyan sikerült egy ennyire jól mattító púdert készíteni, de nagyon örülök neki. A kompakt púdereket előnyben szoktam részesíteni, de ott van a innisfree No Sebum Mineral Powder is azoknak, akik a porpúdereket jobban szeretik. Az olcsóbb, de kevesebb por van a tégelyben. (Az összetevőlista nem teljesen ugyanaz, rövidebb is, de ez sem tartalmazza a fent említett irritáló anyagokat.)

Kinek ajánlom?
Akik mattító púdert keresnek szép, irritáló anygaoktól mentes összetevőlistával zsírosabb bőrre.

LINK:
innisfree No Sebum Mineral Pact JOLSE | | EBAY | | STYLEVANA | | YESSTYLE

Ingredients:
마이카, 실리카, 옥틸도데실스테아로일스테아레이트, 스쿠알란, 실리카다이메티콘실릴레이트, 마그네슘미리스테이트, 알루미늄전분옥테닐석시네이트, 솔비탄아이소스테아레이트, 메티콘, 에틸헥실글리세린, 글리세릴카프릴레이트, 미네랄솔트, 정제수, 부틸렌글라이콜, 콘민트잎추출물, 토코페롤, 1,2-헥산다이올

Mica, Silica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Squalane, Silica Dimethicone Silylate, Magnesium Myristate, Aluminum Starch Octenyl Succinate, Sorbitan Isostearate, Methicone, Ethylhexyl Glycerin, Glyceryl Capryllate, Mineral Salt, Purified Water, Butylene Glycol, Mentha Arvensis Leaf Extractt, Tocopherol, 1,2-hexanediol

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)