Oh My Brush
február 7, 2022

innisfree Camellia Essential Hair Oil Serum

Szeretem a hajvégápoló olajokat. Régebben el sem tudtam volna képzelni, hogy hajmosás után ne használjak pár cseppet. Tavaly ősszel újat kellett vennem, kíváncsiságból pedig egy olyan terméket rendeltem meg, amit még nem próbáltam soha. Az innisfree Camellia Essential Hair Oil Serum hiába nagyon népszerű, nekem sajnos nem vált be.

Mi ez?
Az innisfree Camellia Essential Hair Oil Serum egy kaméliát (természetesen Csedzsu szigetéről származik, hiszen az Innisfreeről beszélünk) tartalmazó olaj, amit a hajvégek ápolására használhatunk. Ápolja, hidratálja, védi és formázza is a hajat. 100 ml.

Összetevők?
Kaméliaolaj, fermentált kaméliaolaj, kaméliakivonat (levél és virág) mellett kaméliából kivont ceramid is van benne, amikre kifejezetten büszke az Innisfree. A fő összetevők viszont szilikonok. Parabénmentes, de parfümöt tartalmaz.

Hatása?
Általában óvatosan kell bánni az ehhez haosonló olajokkal, 1-2 csepp elég is, mert könnyen túlzásba lehet esni. Ez viszont annyira “vizes”, hogy nyugodtan “locsolhatom” magamra, akkor sem lesz olajos a hajam. Ez egy kicsit túlzás, de picit nehezebb olajra számítottam. Az illata tényleg isteni, sokáig érzem, s szép, fényes lesz a haj, de nem vagyok benne biztos, hogy valóban jól ápolja a hajvégeket. Kicsit csalódott vagyok minden használat után, s már el is felejtem néha elővenni. Természetesen el fogom használni, viszont vennem kell valamit hozzá, amivel keverhetem (pl. argánolaj). Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ez 100 ml-es és nem 30 ml-es, mint az előző hajvégápolóm (és olcsóbb is), tehát ebből eleve többet kell használni. A jó hír pedig az, hogy ezt nemcsak nedves, de száraz hajra is nyugodtan használhatjuk, mert nem fogja elnehezíteni és zsírossá tenni a hajat. 

Kinek ajánlom?
Akik olyan hajvégápolót keresnek, ami nem túl olajos, fényessé teszi a hajat és nagyon finom az illata.

LINK:
innisfree Camellia Essential Hair Oil Serum JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
사이클로펜타실록세인, 다이메티콘올, 옥틸도데칸올, 동백나무씨오일(30,000 ppm), 트라이실록세인, 향료, 글라이코리피드, 글리세린, 정제수, 피토스핑고신, 동백나무꽃추출물(0.00005 ppm), 동백나무잎추출물(0.00015 ppm), 하이드로제네이티드레시틴, 세라마이드엔피

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Octyldodecanol, Camellia Seed Oil, Trisiloxane, Fragrance, Glycolipids, Glycerin, Purified Water, Phytosphingosine, Camellia Flower Extract, Camellia Leaf Extract, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)