Oh My Brush
december 23, 2021

DR.FORHAIR Follagen Silk Shampoo

A rendszeres olvasók tudják, hogy nagyon szeretem a koreai hajápolási termékeket. Főleg hajhullás elleni samponokat veszek, mert ezek tele vannak szuper összetevőkkel és ápolják a fejbőrt is! A DR.FORHAIR kínálata elég nagy, nem is volt egyszerű a választás, de végül a DR.FORHAIR Folligen Silk Shampoo összetevőlistája tűnt a legjobbnak számomra. A márka arca egyébként Hyun Bin! ♥

Mi ez?
A DR.FORHAIR Folligen Silk Shampoo egy hajhullás elleni sampon, ami ápolja és érősíti a fejbőrt és a hajszálakat is. Érzékeny, száraz és zsíros fejbőrre is ajánlott a leírás szerint. 300 és 500 ml-es verzióban kapható.

Összetevők?
Tőzegvíz mellett van benne szalicilsav (BHA), B3-vitamin, selyemfehérje, kollagén, kreatin, néhány növényi kivonat (levendula, rozmaring, kamilla, frézia), 20 aminosav stb. Alkohol-, parabén-, szilikon- és szulfátmentes, parfüm és illóolaj van benne.

Hatása?
Először az Folligen Original sampont akartam megrendelni, mert az a legnépszerűbb, de a Silk változat összetevőlistája jobban tetszett. Fekete színű folyadék nagyon finom, édes illattal, amit hajmosás után már sajnos nem alig érezni. Közepesen habzik, nagyon jól tisztít, de nem szárítja a fejbőrt. Egy jó balzsam természetesen kell mellé. Ha pár percig várok és nem öblítem le egyből, akkor még látványosabb a hatása, és búcsút mondhatok a problémás fejbőrömnek (érzékeny, korpára, zsírosodásra hajlamos). Legalábbis a következő hajmosásig. 🙂 Könnyű kimosni, nem nehezíti el a hajat, szabályozza a faggyútermelést és nyugtatja a fejbőrt. Nem a hajhullás elleni hatása miatt vettem meg, de feltűnően kevés hajszálat találok mostanában a hajkefén hajosás/szárítás után, pedig általában elég sok kihullik ilyenkor (ez egyébként természetes). Pár napja még a férjem is csodálkozott, hogy mennyire puha a hajam, szóval egy dolog biztos: negatívumot nem tudok mondani! 🙂 Rendkívül látványos csodát persze nem kell egy sampontól várni, de minden hajproblémámat megoldja, fejbőradírt és tonikot már nem is használok, emellett nincs rá szükségem, a rövidebb rutin pedig számomra előny. Eddig általában a Lador márkát ajánlottam, mert tőlük már szinte mindent próbáltam, de ennek a Dr.FORHAIR samponnak még jobb a minősége. Örülök, hogy egyből az 500 ml-es flakont választottam, mert nagyon bevált! Valószínűleg mást is kipróbálok még a márkától.

Kinek ajánlom?
Normál, problémás és zsíros hajra. Azoknak, akik egy olyan sampont keresnek, ami egészségesebbé teszi a fejbőrt és tele van hasznos összetevőkkel.

LINK:
DR.FORHAIR Folligen Silk Shampoo JOLSE | | EBAY
DR.FORHAIR termékek

Ingredients:
정제수, 코카미도프로필베타인, 소듐라우로일메틸아미노프로피오네이트, 소듐코코일알라니네이트, 다이소듐라우레스설포석시네이트, 라우릴글루코사이드, 코카마이드엠이에이, 소듐클로라이드, 폴리쿼터늄-10, 소듐벤조에이트, 피이지-150다이스테아레이트, 피피지-3미리스틸에터, 카프릴릴글라이콜, 시트릭애씨드, 덱스판테놀, 살리실릭애씨드, 나이아신아마이드, 멘톨, 하이드롤라이즈드콘키올린단백질, 하이드롤라이즈드케라틴, 하이드롤라이즈드실크 (130 ppm), 하이드롤라이즈드콜라겐, 다이프로필렌글라이콜, 펜타소듐펜테테이트, 아라비아고무나무검, 부틸렌글라이콜, 글리세린, 1,2-헥산다이올, 토탄수, 하이드록시프로필메틸셀룰로오스, 카프릴릭/카프릭트라이글리세라이드, 라벤더추출물, 로즈마리잎추출물, 마트리카리아꽃추출물, 베르가못잎추출물, 사발팜열매추출물, 페퍼민트잎추출물, 프리지어추출물, 에틸헥산다이올, 레시틴, 폴리솔베이트80, 세라마이드엔피, 포타슘솔베이트, 바이오틴, 글라이신, 글루타믹애씨드, 글루타민, 라이신, 류신, 메티오닌, 발린, 세린, 시스틴, 시스테인, 아스파라진, 아스파틱애씨드, 아이소류신, 알라닌, 알지닌, 오르니틴, 타우린, 타이로신, 트레오닌, 트립토판, 페닐알라닌, 프롤린, 히스티딘, 바오밥나무씨오일, 스피어민트잎오일, 유칼립투스잎오일, 페퍼민트오일, 소듐하이알루로네이트, 하이드록시프로필트라이모늄하이알루로네이트, 하이드롤라이즈드하이알루로닉애씨드, 소듐하이알루로네이트크로스폴리머, 소듐아세틸레이티드하이알루로네이트, 에틸헥실글리세린, 펜틸렌글라이콜, 향료, 헥실신남알

Purified Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroylmethylaminopropionate, Sodium Cocoyl Alaninate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Lauryl Glucoside, Cocamide Mea, Sodium Chloride, Polyquaternium-10 , Sodium Benzoate, Pg-150 Distearate, Pg-3 Myristyl Ether, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Dexpanthenol, Salicylic Acid, Niacinamide, Menthol, Hydrolyzed Conchiolin Protein, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Silk (130 Ppm), Hydrolyzed Collagen, Dipropylene Glycol, Pentasodium Pentetate, Gum Arabic, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2 -hexanediol, Peat Water, Hydroxypropylmethylcellulose, Caprylic/capric Triglyceride, Lavender Extract, Rosemary Leaf Extract, Matricaria Flower Extract, Bergamot Leaf Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Peppermint Leaf Extract, Freesia Refracta Extract, Ethylhexanediol, Lecithin, Polysorbate 80, Ceramide Np, Potassium Sorbate, Biotin, Glycine, Glutamic Acid, Glutamine, Lysine, Leucine, Methionine, Valine, Serine, Cystine, Cysteine, Asparagine, Aspartic Acid, Isoleucine, Alanine, Arginine, Ornithine, Taurine, Tyrosine, Threonine, Tryptophan, Phenylalanine , Proline, Histidine, Baobab Seed Oil, Spearmint Leaf Oil, Eucalyptus Leaf Oil, Peppermint Oil, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Fragrance, Hexylcinnamal

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)