Oh My Brush
november 24, 2021

PURITO Inner Green Reusable Cotton Rounds (Mosható Vattakorong)

Vattakorongot csak ritkán használok, mert az olajos lemosókhoz nincs rá szükség, a folyadékokat pedig általában a tenyerembe öntöm és úgy viszem fel az arcomra, de néha azért csak szükség van egy-egy korongra. Ilyenkor jön jól a mosható verzió! A Purito új hámlasztóját mindenképp meg akartam venni, ezért a kosárba került a PURITO Inner Green Reusable Cotton Rounds is.

Mi ez?
A PURITO Inner Green Reusable Cotton Rounds 10 db biológiailag lebomló, komposztálható, mosható vattakorongot tartalmaz, amelyek puhák és gyengédek a bőrhöz. 

Használat közben:
A korongok nagyok és puhák, ugyanolyan jól használhatók, mint az eldobható társaik. A tasak is mosható, így csak be kell dobni a mosógépbe (30-40 fokot ajánl a Purito). Mivel nagyobbak, mint egy átlagos vattakorong, illetve az anyaguk is más, ezért sokkal több folyadékot szívnak fel. Szerintem kb. kétszer annyit használok így pl. a tonikból vagy bármilyen folyadékból, ezért inkább maradok a kézzel történő felvitelnél, ha lehetséges. Az az igazság, hogy én nem szeretem megvárni, hogy a ruhákkal együtt bekerüljön a mosógépbe, mindig kiöblítem, kimosom mindegyiket kézzel (főleg, ha szemfestékről van szó), de valószínűleg enlélkül sem maradnának foltosok. Nem használhatók körömlakklemosáshoz, a klór sem tesz nekik jót és az öblítő sem a termékleírás szerint. Azt persze nem szabad gondolni, hogy ezeket teljesen környezetbarát korongok, nem fognak maguktól csak úgy lebomlani, a gyártásukhoz sok energia kell stb., de az biztos, hogy az egyszer használatos daraboktól jobbak. Bízom benne, hogy ez a 10 db évekig hű barátom lesz. Az olcsóbb, márka nélküli fajtákat egyébként nem próbáltam soha, így nem tudom, hogy a Purito korongjainak jobb-e a minősége, de nekem ezek megfelelnek.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik mosható vattakorongokat keresnek, amelyek nagyok és puhák.

LINK:
PURITO Inner Green Reusable Cotton Rounds JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
70% natural bamboo fibers + 30% cotton

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)