Oh My Brush
november 23, 2021

MISSHA Cotton Mix Contour

Eddig a CLIO palettáit használtam, mert a pirosítók, a highlighterek és a bronzosítók is gyönyörűek mind a kettőben, de csak az utóbbiból kellett utánpótlás. A MISSHA Cotton Mix Contour három árnyalatot egyesít, s kisebb, tehát praktikusabb, mint a paletták.

Mi ez?
A MISSHA Cotton Mix Contour egy matt bronzosító, ami 3 különböző színt tartalmaz, amiket külön-külön vagy együtt is használhatunk. 11 g.

Összetevők?
Alkohol-, parabén- és parfümmentes.

Hatása?
Eredetileg a pirosítón akadt meg a szemem, de arra most nincs szükségem (sajnos… 😀 ). Nagyon szeretem a koreai bronzosítókat, mert könnyű természetes, matt árnyalatokat találni, amelyek világos bőrre is jók. Ráadásul ezeket nemcsak kontúrozásra használhatjuk, hanem szemhéjpúderként vagy szemöldökfestékként is megállják a helyüket. A Missha bronzosítójában sem csalódtam, pontosan azt kaptam amit vártam: a szín és az állag is szuper, ecsettel nagyon könnyű felvinni. A csomagolás ugyan nem izgalmas, de inkább ezen spóroljanak, mint magán a terméken! 🙂 A lenti képen a három szín együtt látható, én mindig így használom és nem külön-külön. Azért is választottam ezt, mert ez fele annyiba kerül, mint a fent említett Clio paletta, de összességében kb. ugyanannyi bronzosítót kapunk (a Missha 11 g, a Clio 4 x 3,3 g). Talán egy nagyon picit sötétebb, mint szeretném, bár ez nem csoda, mert én kb. falfehér vagyok (főleg a fehér réteget hagyó fizikai fényvédőimmel… :D). Az egyetlen negatívum az olcsónak ható műanyag, de elég erősnek tűnik, nem hiszem, hogy el- vagy letörne mielőtt elhasználnánk.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy matt bronzosítót keresnek kontúrozáshoz, esetleg szemöldök színezésére vagy szemhéjpúder helyett.

LINK:
MISSHA Cotton Mix Contour JOLSE| | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
Talc, Mica, Methyl Methacrylate Cross Polymer, Nylon-12, Hexyl Laurate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Titanium Dioxide, Dimethicone, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate / Hexastearate / Hexa Rosinate, Diisostearyl Malate, Magnesium Myristate, 1,2-hexanediol, Triethoxycaprylyl Silane, Glyceryl Caprylate, Aluminum Hydroxide, Methicone, Black Iron Oxide, Yellow Iron Oxide, Red Iron Oxide, Manganese Violet

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)