Oh My Brush
november 28, 2021

CLIO Stay Perfect Pressed Powder

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki sokkal kevesebbet sminkel, mióta tart a világjárvány. A BB krémek és alapozók helyett inkább csak egy jól fedő, színezett púdert használok. A fényvédőt muszáj valamivel fixálnom a zsírosodásra hajlamos T-vonalam miatt. A CLIO sminktermékeit nagyon szeretem, ezért megrendeltem a CLIO Stay Perfect Pressed Powder névre hallgató púdert.

Mi ez?
A CLIO Stay Perfect Pressed Powder egy színezett, mattító púder, ami visszafogja a faggyútermelést, a hatása hosszan tart, s egyben a kisebb bőrhibákat is elfedi. Két árnyalatban kapható. 10 g.

Összetevők?
Alkohol- és parabénmentes, parfüm van benne.

Hatása?
A CLIO-tól általában a “Linen” árnyalatot használom, ami elég világos és sárgás, most is azt rendeltem meg. Alapozók esetében ez mindig tökéletes választás a számomra, de a púder sajnos egy kicsit sötétebb, mint az én bőröm. A fehér réteget hagyó fényvédők szerencsére hordhatóvá teszik, de újravenni valószínűleg nem fogom. A lenti képen elég sárgának és világosnak tűnik, ezért is lepődtem meg annyira, amikor sminkeltem vele legelőször, az arcomon már sötétebb. A púder egyébként szuper, selymes, jól mattít, a fedése gyenge, de lehet rétegezni, ha szükséges. Fényvédő felett természetes, nem szárít (ha eleve zsírosabb a bőrünk és aláhidratálunk) és a pórusokat is eltünteti. Ecsettel és pamaccsal is fel lehet vinni, attól függően, hogy milyen erős fedést szeretnénk. A minősége tehát kiváló, de a színválaszték nagyon szegényes. A csomagolás gyönyörű, erős, jól záródik, nyugodtan a táskába tehetjük.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy színezett, mattító púdert keresnek, amely elfedi a kisebb bőrhibákat és fixálja a sminket vagy a fényvédőt.

LINK:
CLIO Stay Perfect Pressed Powder  JOLSE | | EBAY

Ingredients:
002 탤크,마이카 (CI 77019),티타늄디옥사이드 (CI 77891),실리카,나일론-12,트리에칠헥사노인,트리메칠올프로판트리에칠헥사노에이트,징크옥사이드 (CI 77947),디메치콘,하이드롤라이즈드식물성단백질,티트리추출물,마그네슘미리스테이트,카프릴릴글라이콜,에칠헥실글리세린,메치콘,트리에톡시카프릴릴실란,하이드로제네이티드레시틴,에이치디아이/트리메칠올헥실락톤크로스폴리머,정제수,말토덱스트린,토코페롤,하이드록시프로필비스팔미타마이드엠이에이,펜틸렌글라이콜,옥탄디올,향료,황색산화철 (CI 77492),적색산화철 (CI 77491),흑색산화철 (CI 77499),울트라마린 (CI 77007)

Talc, Mica (Ci 77019), Titanium Dioxide (Ci 77891), Silica, Nylon-12, Triethylhexanoin, Trimethylolpropane Triethylhexanoate, Zinc Oxide (Ci 77947), Dimethicone, Hydrolyzed Vegetable Protein, Tea Tree Extract, Magnesium Myristate, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin, Methicone, Triethoxycaprylyl Silane, Hydrogenated Lecithin, Hdi/trimethylolhexyllactone Crosspolymer , Purified Water, Maltodextrin, Tocopherol, Hydroxypropylbis Palmitamide Mea, Pentylene Glycol, Octanediol, Fragrance, Yellow Iron Oxide (Ci 77492), Red Iron Oxide (Ci 77491), Black Iron Oxide (Ci 77499), Ultra Marine (Ci 77007)

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)