Oh My Brush
október 12, 2021

CNP Laboratory Tinted Moisturizing Sun SPF50+ PA+++

Nagyon szeretem a színezett fényvédőket, de nehéz olyat találni, ami természetesnek tűnik rajtam (általában vagy túl sötét vagy túl rózsaszín). A képek alapján a CNP Laboratory Tinted Moisturizing Sun SPF50+ PA+++ jónak tűnt, ezért megrendeltem annak ellenére, hogy száraz bőrre készült.

Mi ez?
A CNP Laboratory Tinted Moisturizing Sun SPF50+ PA+++ egy hidratáló, színezett fényvédő, ami tartós és egészségesen ragyogó bőrt kölcsönöz a viselőjének. 40 ml.

Összetevők?
A két fizikai UV-szűrő (cink-oxid és titán-dioxid) mellett van benne egy kevés kémiai is a jobb UVB-védelem érdekében (ensulizole). Találunk még benne vitaminokat (B3, B5, E), hidratálókat (többféle hialuronsav, béta-glükán), pár növényi kivonatot, gyulladáscsökkentőt stb. Alkohol- és parabénmentes, de parfümöt tartalmaz.

Hatása?
A krém színe természetes, éppen annyira színezett, hogy a fizikai UV-szűrők által hagyott fehér réteg ne legyen feltűnő. A lenti képen látszik, hogy a tubusból kinyomva mennyire szép, természetes, felvitel közben picit szürkés lesz az UV-szűrők miatt, de 5 perc múlva már láthatatlan az arcon. Nem fedi el a bőrhibákat, tehát nem használható BB krém vagy alapozó helyett, de nem is az a feladata. Nekem elég zsíros a bőröm, ezért kicsit olajosnak és fényesnek érzem magamon, de egy kis púderrel gyorsan orvosolható ez a probléma. Az illata érdekes, semmire sem emlékeztet, de visszafogott, nem érzem magamon. Nagyon kellemes a bőrön, nem irritál, a felvitel egyszerű, jól kenhető, öröm használni! Száraz bőrre készült, de szerintem bármilyen bőrtípusra használható, ha a a fényes, csillogó arc nem probléma (ahogy írtam, a púder ezt megoldja). Nem érzem egyébként különösen hidratálónak vagy zsírosnak, szóval a nagyon száraz bőrűeknek valószínűleg nem is lenne magában elég. Nekem minden esetre nagyon bevált. Ősszel és télen is nagyon szívesen fogom használni annak ellenére, hogy nem mattít.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik színezett fényvédőt keresnek, amiben mind a két fizikai UV-szűrő megtalálható, de mégsem hagy fehér réteget. 

LINK:
CNP Laboratory Tinted Moisturizing Sun JOLSE | | EBAY

Ingredients:
사이클로펜타실록세인, 정제수, 징크옥사이드, 부틸렌글라이콜, 피이지-10다이메티콘, 헥실데실에틸헥사노에이트, 티타늄디옥사이드, 페닐벤즈이미다졸설포닉애씨드, 세틸에틸헥사노에이트, 글리세린, 다이프로필렌글라이콜, 나이아신아마이드, 트로메타민, 1,2-헥산다이올, 다이스테아다이모늄헥토라이트, 헥실라우레이트, 판테놀, 미네랄워터, 하이알루로닉애씨드, 하이드롤라이즈드하이알루로닉애씨드, 소듐하이알루로네이트, 소듐하이알루로네이트크로스폴리머, 메도우스위트추출물, 타히티바닐라추출물, 베타-글루칸, 귀리커넬추출물, 마트리카리아꽃추출물, 다마스크장미꽃추출물, 별꽃추출물, 삼색제비꽃추출물, 연꽃추출물, 복사나무꽃추출물, 다이메티콘/비닐다이메티콘크로스폴리머, 하이드로젠다이메티콘, 알라닐글루타민, 아이소스테아릭애씨드, 솔비탄세스퀴아이소스테아레이트, 징크스테아레이트, 티타늄디옥사이드(CI 77891), 트라이에톡시카프릴릴실레인, 알루미나, 마이카, 브이피/에이코신코폴리머, 아크릴레이트/다이메티콘코폴리머, 나일론-12, 황색산화철, 다이포타슘글리시리제이트, 다이스테아릴다이모늄클로라이드, 토코페릴아세테이트, 비닐다이메티콘/메티콘실세스퀴옥세인크로스폴리머, 다이메티콘, 적색산화철, 흑색산화철, 메티콘, 다이페닐실록시페닐트라이메티콘, 트라이에톡시실릴에틸폴리다이메틸실록시에틸헥실다이메티콘, 펜틸렌글라이콜, 에틸헥실글리세린, 향료

Cyclopentasiloxane, Purified Water, Zinc Oxide, Butylene Glycol, Peg-10 Dimethicone, Hexyldecylethylhexanoate, Titanium Dioxide, Phenylbenzimidazolesulfonic Acid, Cetylethylhexanoate, Glycerin, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Tromethamine, 1,2-hexanediol, Disteadimonium Hectorite, Hexyllaurate, Panthenol, Mineral Water, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluro Nick Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Meadowsweet Extract, Vanilla Tahitensis Fruit Extract, Beta-glucan, Oat Kernel Extract, Matricaria Flower Extract, Damask Rose Extract, Stellaria Media (Chickweed) Extract, Viola Tricolor Extract, Lotus Flower Extract, Radish Flower Extract, Dimethicone/vinyldimethicone Crosspolymer, Hydrogendimethicone, Alanylglutamine, Isostearic Acid, Sorbitan Sesquiisostearate, Zinc Stearate, Titanium Dioxide (Ci 77891), Triethoxycaprylylsilane, Alumina, Mica, Vp/eicosine Copolymer, Acrylates/dimethicone Copolymer, Nylon-12, Iron Oxide Yellow, Dipotassium Glycyrrhizate, Distearylda Imonium Chloride, Tocopheryl Acetate, Vinyl Dimethicone/methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Dimethicone, Red Iron Oxide, Black Iron Oxide, Methicone, Diphenylsiloxyphenyl Trimethicone, Triethoxysilylethyl Poly Dimethylsiloxyethylhexyldimethicone, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Fragrance

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)