Oh My Brush
szeptember 8, 2021

ONE THING Artemisia Capillaris Extract

Végre megint van üröm a rutinomban! A ONE THING Artemisia Capillaris Extract egyből felkeltette az érdeklődésemet, bár igazából a márka szinte összes terméke érdekelne… 😀

Mi ez?
A ONE THING Artemisia Capillaris Extract egy ürömkivonatot tartalmazó esszencia, amely nyugtatja, erősíti a bőrt és javítja a bőrképet. Az üröm Kanghvado szigetéről származik, ami más gyógynövények termesztéséről is híres (ha jól tudom, akkor az Isntree is innen szerzi be a “mugwort” termékcsaládjához szükséges ürömöt). 150 és 300 ml-es kiszerelésben kapható.

Összetevők?
Gyönyörű, minimális összetevőlista jellemzi. Alkohol-, parabén- é parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
A csomagolás egyszerű, de nagyon szép, én egyből a 300 ml-es flakont rendeltem meg, mert nagyon szeretem ezt az összetevőt. Barnás színű folyadék, visszafogott, gyógyteára emlékeztető illattal. A tenyerembe szoktam önteni és úgy viszem fel, néha pedig vattakorongra, ha az arctisztítás a cél (szórófejes flakonba öntve szuper arcpermet). Remek tonik vagy egyszerűbb esszencia, amit nagyon könnyű beépíteni az arcápolási rutinba és rétegezéshez is kiváló. Vizes, hamar felszívódik, nem ragacsos, bármilyen más kozmetikumot kenhetünk még fölé. Hidratál, de a legfontosabb számomra az, hogy valóban jól nyugtatja a bőrt. Szeretem, ha egészségesebb, egységesebb bőrtónus köszön vissza a tükörből már egyetlen termék hatására is. Ebből a szempontból nekem nagyon bevált az ürömkivonat. Jó alternatíva a Missha Artemisia esszencia helyett egyébként, különbséget nem vettem észre (bár az üröm egy másik fajtája van abban). Érdemes szétnézi a márka kínálatában egyébként: Propolis, Galactomyces, Niacinamide, Centella Asiatica, Bifida, Camellia Sinensis stb.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra. Főleg azoknak, akik szeretik a bőrnyugtató, tónusjavító (kipirosodás ellen) összetevőket, a gyógynövényeket és a minimális összetevőlistákat.

LINK:
ONE THING Artemisia Capillaris Extract (300 ml) JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE
ONE THING Artemisia Capillaris Extract (150 ml) JOLSE  | | YESSTYLE

Ingredients:
Artemisia Capillaris Extract, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)