Oh My Brush
július 7, 2021

ISEHAN Kiss Me Heavy Rotation Coloring Eyebrow

Kipróbáltam néhány japán sminkterméket is mostanában, amelyek közül az egyik kedvencem az ISEHAN Kiss Me Heavy Rotation Coloring Eyebrow szemöldökspirál volt.

Mi ez?
Az ISEHAN Kiss Me Heavy Rotation Coloring Eyebrow egy díjnyertes (japán Cosme Awards) szemöldökspirál, ami több árnyalatban kapható. Természetes, nagyon tartós és egyszerű vele sminkelni. 8 g.

Összetevők?
A B5-vitamint külön kiemeli a márka, ami jót tesz a szemöldöknek. Nem vagyok benne biztos, hogy a Yesstyle-on található INCI pontos, de alkohol- és parfümmentesnek tűnik.

Hatása?
A hivatalos színminták és ezek elnevezése miatt kicsit féltem, hogy mellényúlok, de végül találtam egy képet, ami alapján sokkal egyszerűbb volt a választás. A 09 Natural Ash árnyalat tökéletesnek bizonyult az én középbarna (?) hajszínemhez. Már az első használat után tudtam, hogy jóban leszünk. A kefével egyszerű a felvitel, nem is kell hozzá szemöldökecset (más szemöldökspirálokhoz szoktam használni), gyorsan szárad és tényleg nagyon tartós. A szín gyönyörű, pigmentált és természetes. Olajos sminklemosóval könnyen lemosható. Mást nem is várok el egy szemöldökszínezőtől, ami még 10 dollárba sem kerül. Egyszerűen tökéletes, pont azt kaptam, amit vártam, jár az 5 csillag.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy pigmentált, tartós szemöldökspirált keresnek, amivel egyszerű sminkelni.

LINK:
ISEHAN Kiss Me Heavy Rotation Coloring Eyebrow YESSTYLE | | EBAY

Ingredients:
Water, Pg, Tea, Panthenol, Phenoxyethanol, Mica, Iron Oxide, Titanium Oxide, Trisodium Phosphate 5na, Al Hydroxide, Acrylate Copolymer Ammonium, Methylparaben, 5na Triphosphate, Na Dehydroacetate, Methyl Paraben, Methyl Triphosphate 5na, Acrylates Copolymer Ammonium, Tribasic Acid 5na, Propyl Paraben, Ammonium Acrylates Copolymer, Propylparaben, Acrylate Copolymer, Acrylates Copolymer, Gunjou, Sodium Dehydroacetate

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)