Oh My Brush
július 13, 2021

Canmake Perfect Stylist Eyes

A japán szemhéjfestékek eddig nem hoztak lázba, inkább olcsóbb és több színt tartalmazó palettákat szoktam rendelni Dél-Koreából. A Canmake Perfect Stylist Eyes első ránézésre talán túl egyszerűnek, unalmasnak tűnik, de élőben nagyon meggyőző!

Mi ez?
A japán Canmake Perfect Stylist Eyes egy 4 színt tartalmazó mini paletta, amiben hidratáló összetevők is vannak. A szemhéjpúderek ezért sokkal pigmentáltabb és tartósabbak is a márka szerint. Iskolába, munkába és alkalmakra is készíthetünk sminket ezekkel az árnyalatokkal.

Hatása?
A csomagolás nem egy nagy szám, de a műanyag erős, nem gagyi, s még az applikátor is egész jól használható, ha nincs kéznél egy ecset sem. Ami viszont nagyon meglepett az a színek pigmentáltsága! A színmintákat általában úgy készítem, hogy szemhéjalapozó is van a bőrömön, így jobban átjönnek képen is, de ebben az esetben erre nem volt szükség. Egyetlen felvitellel, primer nélkül is pigmentált és gyönyörű mind az 5 árnyalat! Az 5-ből 4 nagyon tetszik, a rózsaszín (középső) kivételével mindegyiket gyakran használom. Elég természetesek egy nappali sminkhez is (bár a legvilágosabb nagy mennyiségben elég feltűnő a fénye miatt), unalmasnak viszont egyiket sem mondanám. A képeken a 11 Rose Beige látható, de rengeteg verzió közül választhatunk általában (bár a bejegyzés írásakor csak egy van épp készleten). Nem mondom, hogy kötelező darab, a teljesen matt színeket sokkal hasznosabbnak találom általában, de ha azok már megvannak, akkor érdemes ehhez hasonló palettákkal is kísérletezni.

Kinek ajánlom?
Akik szeretik a természetes, de picit fényes árnyalatokat, a pigmentált szemhéjpúdereket, amelyekkel egyszerű, de gyönyörű sminket lehet készíteni, bármilyen alkalomról is legyen szó.

LINK:
Canmake Perfect Stylist Eyes YESSTYLE | | EBAY | | Stylevana

Ingredients:
Diisostearyl Malate, Squalane, Butylparaben, Methylparaben, Tocopherol, Carmine, Silica, Zinc Stearate, Talc, Mica, Synthetic Fluorofrogopite, Tin Oxide, Titanium Oxide, Iron Oxide, Aluminum Hydroxide

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)