Oh My Brush
július 26, 2021

A'PIEU Madecassoside Ampoule 2X

Az ázsiai gázló az egyik kedvenc összetevőm, ezért gyorsan a kosaramba tettem az A’PIEU Madecassoside Ampoule 2X névre keresztelt szérumot, amikor megláttam, hogy már kapható a Jolse oldalán.

Mi ez?
Az A’PIEU Madecassoside Ampoule 2X egy ázsiai gázlót tartalmazó ampulla, ami nyugtatja és hidratálja a bőrt. A márka egyik legnépszerűbb termékének az új, koncentráltabb verziója. 30 és 50 ml-es üvegben kapható.

Összetevők?
Az ázsiai gázlónak több alkotóeleme is kiváló összetevőnek bizonyult a tanulmányok alapján. Ázsiában már régóta használják antioxidáns, bőrnyugtató és hidratáló hatása miatt. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Színtelen, hamar felszívódó folyadék, aminek nincs illata és nem is ragacsos. Az állaga abból a szempontból szuper, hogy bármit kenhetünk még fölé, eyszerűen beépíthető az arcápolási rutinba. Különösebb hidratálást nem kell tőle várni, de nem is ez a fő feladata. A bőrnyugtató hatását már pár használat után éreztem és láthattam is. Az utóbbi hónapokban nem volt olyan gyógynövényt (ázsiai gázló és egynyári üröm) tartalmazó szérumom, ami segített volna a bőrirritációval, kipirosodással szemben, ezért így látványosabb volt a különbég, amikor ezt az ampullát bevezettem a rutinomba. A bőr nyugodtabbnak, “kipihentebbnek” tűnik, a pattanások is gyorsabban gyógyulnak. Kifejezetten tetszik, hogy ennyire rövid az összetevőlistája, mert a kevesebb néha több, főleg akkor, ha érzékeny vagy problémásabb bőrről van szó. Féltem, hogy hamar el fog fogyni, mert csak 30 ml-es, de egyszerre egy kevés is elegendő egész arcra. Nem hagyatkoznék csupán erre, ha komoly a baj, de nagyon jó kiegészítő, bőrnyugtató folyadék, ami védi és erősíti is a bőrt. 

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra, főleg érzékeny és problémás (pattanások, rosacea stb.) bőrre. Azoknak, akik szeretik a bőrnyugtató gyógynövényeket és a minimális összetevőlistákat.

LINK:
A’PIEU Madecassoside Ampoule 2X (30 ml) JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE
A’PIEU Madecassoside Ampoule 2X (50ml) | | YESSTYLE

Ingredients:
Centella Asiatica Extract, Madecassoside (1000 ppm)

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)