Oh My Brush
június 14, 2021

ILLIYOON Ceramide Ato Concentrate Cream

Hidratálókrémet kerestem, de nem kellett sokáig gondolkodnom, mert az ILLIYOON Ceramide Ato Concentrate Cream tökéletesnek tűnt. Rendkívül népszerű, a tubus hatalmas és még mindenmentes is!

Mi ez?
Az ILLIYOON Ceramide Ato Concentrate Cream egy többszörösen díjnyertes hidratáló ceramiddal, ami érzékeny bőrre készült. Testre és arcra is használható. Koreában és nemzetközileg is nagyon sokan használják. 200 ml.

Összetevők?
Tele van hidratálókkal, bőrvédő anyagokkal, pár növényi kivonatot is tartalmaz (ginszeng, buvákfű, angyalgyökér, japán kígyószakáll, feketecsalán). Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Fehér színű krém, illata nincs. Láthatatlan “kapszulák” tartalmazzák a ceramidot, amiket felvitelkor picit lehet érezni. Elég nehéz egyébként valóban jó ceramidos kozmetikumokat készíteni, a szakértők szerint a többség nem is hatásos valójában, de az Illiyoon  (Amorepacific) szabadalmaztatott eljárása elvileg az egyik legjobb (még a japán márkákat szokták nagyon dicsérni). A tubus nagy, 200 ml sokáig elég lesz, mert csak arcra használom, de természetesen testápoló helyett is szuper. Hamar felszívódik, jól hidratál, nem nehéz, csak egy picit fénylik a bőröm. Az esti rutinomban az utolsó lépés: ettől egyszerűbb, de nagyszerűbb arckrémet nehéz elképzelni. Igazán gyengéd a bőrhöz, a szárazabb és a zsírosabb részek is ugyanúgy szeretik, negatívumot nem tudok mondani. A kombinált bőrűek tudják, hogy nehéz olyan krémet találni, ami se nem túl könnyű, se nem túl zsíros, ez viszont pont ilyen. Nem érzem magamon, de mégis sokat segít, védi és ápolja a bőrt. Örülök, hogy ezt választottam, hidratálókrémet szerintem idén már nem kell vennem. 🙂

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra. Azoknak, akik egy egyszerű, de jó hidratálókrémet (arckrém vagy testápoló) keresnek nagy kiszerelésben, ami érzékeny bőrre is használható.

LINK:
ILLIYOON Ceramide Ato Concentrate Cream JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
정제수, 부틸렌글라이콜, 글리세린, 세틸에틸헥사노에이트, 펜타에리스리틸테트라아이소스테아레이트, 사이클로펜타실록세인, 스테아릭애씨드, 팔미틱애씨드, 베헤닐알코올, 아라키딜알코올, C14-22알코올, 사이클로헥사실록세인, 하이드록시프로필비스팔미타마이드엠이에이(세라마이드 PC-104 6310ppm), 아라키딜글루코사이드, C12-20알킬글루코사이드, 폴리아크릴레이트-13, 다이메티콘올, 만니톨, 글리세릴카프릴레이트, 폴리아이소부텐, 인삼수, 에틸헥실글리세린, 아크릴레이트/암모늄메타크릴레이트코폴리머, 폴리솔베이트20, 솔비탄아이소스테아레이트, 미리스틱애씨드, 아라키딕애씨드, 시호뿌리추출물, 왜당귀뿌리추출물, 소엽맥문동뿌리추출물, 글루코오스, 콜레스테롤, 실리카, 들깨추출물, 토코페롤

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Cyclopentasiloxane, Stearic Acid, Palmitic Acid, Behenyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, C14-22 Alcohols, Cyclohexasiloxane, Hydroxypropyl Bispalmitamide MEA (Ceramide PC-104 6310ppm), Arachidyl Glucoside, C12-20 Alkyl Glucoside, Polyacrylate-13, Dimethiconol, Mannitol, Glyceryl Caprylate, Polyisobutene, Panax Ginseng Water, Ethylhexylglycerin, Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Myristic Acid, Arachidic Acid, Bupleurum Falcatum Root Extract, Angelica Acutiloba Root Extract, Ophiopogon Japonicus Root Extract, Glucose, Cholesterol, Silica, Perilla Ocymoides Extract, Tocopherol

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)