Oh My Brush
június 10, 2021

BADSKIN Sexy Back Body Bar Deep Cleansing Soap

Ettől a márkától már használtam egy szappant, az rendkívül hatásosan távolította el az elhalt hámsejteket a koreaiak kedvenc bőrradírozó kendőjével együtt. Most a BADSKIN Sexy Back Body Bar Deep Cleansing Soap került a kosaramba, mert ez zsíros, pattanásra hajlamos bőrre készült.

Mi ez?
A BADSKIN Sexy Back Body Bar Deep Cleansing Soap nyugtatja a bőrt és eltávolítja a felesleges faggyút. Problémásabb bőrre készült, főleg hátra, mellkasra, fenékre ajánlja a márka. 150 g.

Összetevők?
Ázsiai gázló és teafa mellett van még benne zöld tea, propolisz, sheavaj, olívaolaj, mandulaolaj stb. Alkohol- és parabénmentes, de parfüm, illatanyag van benne.

Hatása?
Magában vagy a fent említett koreai bőrradírozó kendővel is szuper. Jól habzik, remekül tisztít, s mivel más tusfürdővel felváltva használom, ezért nem is szárít (a szappanok pH-értéke magas szokott lenni, ezért száríthatnak). Az elhalt hámsejteket nem távolítja el olyan jól, mint a zöld színű társa, bár ennek nem is ez a feladata. Különlegesnek nem mondanám, de jól végzi a dolgát, s valószínűleg nagyon sokáig tudom majd használni. A szappanok nagy előnye a szememben az, hogy nagyon sokáig elég egy, míg a folyékony tusfürdők igen hamar elfogynak (kézmosáshoz ezért is veszek inkább szilárd szappant már egy ideje). Tesztelni nem tudom, mert mostanában nincs pattanásom a hátamon, de a komolyabb problémákat magában természetesen nem oldaná meg, csak amiatt nem érdemes megvenni. Zsírosabb bőrre viszont jó választás!

Kinek ajánlom?
Zsíros, pattanásra hajlamos bőrűeknek, akik hetente párszor szívesen használnának szappant fürdéshez, zuhanyozáshoz.

LINK:
BADSKIN Sexy Back Body Bar Deep Cleansing Soap JOLSE | | EBAY

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)