Oh My Brush
június 25, 2021

A'PIEU Super Air Fit Mild Sunscreen Hydrating SPF50+ PA++++

Az APIEU új fényvédői közül egy már nagyon bevált (a matt verzió, már írtam róla a blogon), de az A’PIEU Super Air Fit Mild Sunscreen Hydrating SPF50+ PA++++ is nagyon szimpatikusnak tűnt az összetevői miatt. Úgy gondoltam, hogy nyárra jól jöhet egy kémiai fényvédői is, mert szinte az összes többi naptejem fizikai.

Mi ez?
Az A’PIEU Super Air Fit Mild Sunscreen Hydrating SPF50+ PA++++ egy könnyű, hidratáló fényvédő, amit szinte nem is lehet érezni a bőrön. Erős védelmet ad, modern, népszerű UV-szűrőket tartalmaz, s nem ragacsos. 50 ml.

Összetevők?
Az INCI miatt vettem meg, mert tetszik, hogy a legmodernebb kémiai UV-szűrőket használják, amelyek nagyon jól védenek, de kíméletesek és biztonságosak is. Négy szűrő van benne, a legtöbbet ezekből tartalmaz: Uvinul A Plus és Parsol SLX. A lista nem túl hosszú, szinte minden összetevő “zöld”, tehát gyengéd a bőrhöz (kivéve a parfüm). Hidratálók mellett még ázsiai gázló is van benne. Alkohol- és parabénmentes, illóolaj nincs benne, de parfumöt tartalmaz. 

Hatása?
Fehér színű, könnyű krém, jól hidratál, hamar felszívódik és a felvitel is nagyon egyszerű. A szárazabb bőr egyből felszívja (lent látható a kézfejemen), a zsírosabb bőrfelületen viszont nagy mennyiségben (nem szoktam spórolni és legalább két rétegben viszem fel a fényvédőket) fényes marad. A népszerű Canmake Mermaid fényvédőre emlékeztet, bár az nem kémiai, hanem vegyes, de kb. ugyanúgy viselkedik mind a kettő az arcomon. A parfüm miatt van egy kis illata, de nem zavaró és nem is túl erős (pl. a Missha fényvédők illata szerintem erősebb és tartósabb). Sajnos nagy melegben (30 fok felett) a zsíros T-vonalam hamar átfénylik, de Hollandiában szerencsére ritkán van ilyen… 😀 25 fok alatt tökéletes még nekem is, ha nem hidratálok alá. Egyáltalán nem csíp, nem irritál, nem érzem a bőrömön, viszont picit azért lepúderezem. Akit nem zavar a parfüm jelenléte, az nagyon fogja szeretni, mert ez egy igazán jó és a bőrhöz gyengéd fényvédő.

Kinek ajánlom?
Normál és száraz bőrre, illetve azoknak, akik egy könnyű, de hidratáló fényvédőt keresnek, ami könnyű a bőrön, nem hagy fehér réteget, s új generációs, biztonságos kémiai UV-szűrőket tartalmaz.

LINK:
A’PIEU Super Air Fit Mild Sunscreen Hydrating SPF50+ PA++++ JOLSE | | EBAY

Ingredients:
정제수, 다이부틸아디페이트, 부틸옥틸살리실레이트, 다이프로필렌글라이콜, 폴리실리콘-15, 디에칠아미노하이드록시벤조일헥실벤조에이트, 실리카, 에칠헥실트리아존, C12-15알킬벤조에이트, 이소아밀p-메톡시신나메이트, 세테아릴올리베이트, 솔비탄올리베이트, 세테아릴알코올, 사이클로헥사실록세인, 카프릴릴글라이콜, 글리세릴스테아레이트, 포타슘세틸포스페이트, 솔비탄스테아레이트, 향료, 에틸헥실글리세린, 코코-글루코사이드, 1,2-헥산다이올, 트로메타민, 아크릴레이트/C10-30알킬아크릴레이트크로스폴리머, 다이소듐이디티에이, 글루코오스, 아시아티코사이드, 아시아틱애씨드, 마데카식애씨드

Water, Dibutyl Adipate, Butyloctyl Salicylate, Dipropylene Glycol, Polysilicone-15, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Silica, Ethylhexyl Triazone, C12-15 Alkyl Benzoate, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, Sorbitan Stearate, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Coco Glucoside, 1,2-Hexanediol, Tromethamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Glucose, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)