Oh My Brush
május 4, 2021

MISSHA Safe Block RX Cover Tone Up Sun Cushion SPF50+ PA++++

Az utóbbi években mindig gondoskodom arról, hogy nyáron legyen egy-két cushion fényvédőm is, amelyekkel egyszerűen újrakenhetem a fényvédőt, ha más megoldás nem jöhet szóba. A MISSHA ebben különösen jó szerintem, ezért idén is ettől a márkától vettem ilyen fényvédőt: a MISSHA Safe Block RX Cover Tone Up Sun Cushion SPF50+ PA++++ sokkal jobb, mint a legtöbb cushion!

Mi ez?
A MISSHA Safe Block RX Cover Tone Up Sun Cushion SPF50+ PA++++ segítségével egyszerűen felvihetjük és újrakenhetjük a fényvédőt, a tónusjavító hatásának hála pedig még az apróbb bőrhibákat is elfedi. 14 g.

Összetevők?
Az INCI eléggé egyszerű és rövid. Fizikai UV-szűrők (titán-dioxid és cink-oxid) mellett van még benne B3 és E-vitamin, ceramid, adenozin stb. Alkohol- és parabénmentes, illóolajat sem találunk benne, de parfümöt tartalmaz.

Hatása?
A csomagolás egyszerű, de praktikus, a pamaccsal egyszerűen felvihetjük a fényvédőt még akkor is, ha nem tudunk kezet mosni. Számomra ez nagyon fontos, az ilyen esetekben nekem a cushion fényvédők váltak be a legjobban. Ez színezett, aminek nagyon örülök, mert így sokkal természetesebb a bőrön. Jól fed (gyenge-közepes), BB krém és alapozó már nem kell mellé, hiába vannak bőrhibáim (pattanások vagy pattanás után maradt foltok). Emiatt a hétköznapokban is szívesen használom, pedig eredetileg nem erre a célra vettem… 🙂 Az illatát nem szeretem, de szerintem nem is a parfümöt érzem, hanem valamelyik összetevőt. Nagyobb mennyiségben szoktam felvinni, rétegezhető, s tartós is. Kb. 15 perc alatt félmattra, mattra szárad, attól függően, hogy mit kentem alá. A kombinált, zsíros bőrömre tehát tökéletes. Ha lenne belőle tubusos verzió, akkor azt is megvenném gondolkozás nélkül. A Missha Cover Tone Up fényvédőre emlékeztet, de nem teljesen ugyanaz, ennek szerintem jobb az állaga, s nem is annyira színezett. A cushion fényvédőkkel csak az a baj, hogy a színezetteket hamar elkapkodják, utána pedig már nehezen beszerezhetők (a Misshával mindig így járok)… Ennek szerencsére nem színes és cuki a csomagolása, így nem figyeltek fel rá olyan sokan, még tudtam belőle rendelni… 😀

Kinek ajánlom?
Kombinált és zsíros bőrűeknek, akik egy enyhén színezett, fizikai, mattító fényvédőt keresnek tónusjavító hatással. Csak világos bőrre ajánlom!

LINK:
MISSHA Safe Block RX Cover Tone Up Sun Cushion SPF50+ PA++++ JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
정제수, 징크옥사이드, 티타늄디옥사이드, 부틸렌글라이콜, 부틸렌글라이콜다이카프릴레이트/다이카프레이트, 트라이헵타노인, 카프릴릴메티콘, 페닐트라이메티콘, 나이아신아마이드, 메틸트라이메티콘, 마그네슘설페이트, 알루미늄하이드록사이드, 스테아릭애씨드, 트라이에톡시카프릴릴실레인, 다이아이소스테아릴말레이트, 아크릴레이트코폴리머, 글리세릴카프릴레이트, 메틸메타크릴레이트크로스폴리머, 카프릴릴글라이콜, 폴리글리세릴-4다이아이소스테아레이트/폴리하이드록시스테아레이트/세바케이트, 폴리글리세릴-6폴리리시놀리에이트, 다이스테아다이모늄헥토라이트, 라우릴폴리글리세릴-3폴리다이메틸실록시에틸다이메티콘, 에틸헥실글리세린, 아데노신, 세라마이드엔피, 토코페롤, 향료, 황색산화철, 적색산화철, 흑색산화철

Google fordító:
Purified Water, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Butylene Glycol Dicaprylate/dicaprate, Triheptanoin, Caprylylmethicone, Phenyltrimethicone, Niacinamide, Methyltrimethicone, Magnesium Sulfate, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Triethoxy Caprylyl Silane, Diisostearyl Maleate, Acrylate Copolymer, Glyceryl Caprylate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Poly Glyceryl-4diisostearate/polyhydroxystearate/sebacate, Polyglyceryl-6polyricinoleate, Disteadimonium Hectorite, Laurylpolyglyceryl-3polydimethylsiloxyethyldi Methicone, Ethylhexyl Glycerin, Adenosine, Ceramide Np, Tocopherol, Fragrance, Yellow Iron Oxide, Red Iron Oxide, Black Iron Oxide

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)