Oh My Brush
május 14, 2021

elmt Skin Illuminating Solution

Az elmt (element) egy új márka a Wishtrend oldalán, ami valószínűleg hamarosan a tudatos bőrápolók egyik kedvenc márkája lesz. Az első négy esszencia alapján mondom ezt, amelyek gyönyörű összetevőlistával rendelkeznek. Ezek közül kettőt már használok is, mind a kettőről írok külön bejegyzést. Itt az elmt Skin Illuminating Solution nevű esszenciáról lesz szó.

Mi ez?
Az elmt Skin Illuminating Solution egy tónusjavító, antioxidánsokban és B3-vitaminban gazdag esszencia, ami egészséges fényt ad a bőrnek és halványítja a foltokat. 150 ml.

Összetevők?
Az összetevőlista rövid, de izgalmas. Az antioxidáns hatással rendelkező szőlő és gránátalma kivonat (51,91%) mellett van benne 10% B3-vitamin, B12-vitamin, hidratálók, gyulladáscsökkentők, még több antioxidáns (pl. rezveratrol) stb. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Ez is egy színtelen folyadék, de sűrűbb, mint az Activating Solution, ezért egyszerűbb a felvitel, nem kell hozzá vattakorong (a másikhoz sem használok vattakorongot, hanem a tenyerembe öntöm, de ezt az ujjaimra is önthetem, akkor sem folyik túlságosan). A legelső dolog, amit észrevehetünk az az, hogy mennyire gyönyörű fényt kap a bőr! Ez rendkívül természetes, hiába van kombinált/zsíros bőröm, egyáltalán nem zavar, inkább csak ámulok és bámulok. Hidratálóbb is, mint az Activating Solution, ezt tonikként már nem használnám, esszenciaként viszont tökéletes. Mivel 4 antioxidáns van benne, amit 10% B3-vitamin is kiegészít, ezért a bőrvédő, bőrerősítő hatás nem kétséges, viszont több összetevő is képes folthalványításra, tónusjavításra (B3-vitamin, gránátalma, rezveratrol). Esténként szoktam elővenni, mert az Activating Solution reggelre jobb szerintem, ezért ez az esti rutinba került. Várok egy kicsit, aztán felviszem a Differint is, mert a B3-vitamin a retinolokkal egyébként is jó párost alkot. Az egészségesen ragyogó bőr látványát órákon keresztül élvezhetjük, de száraz bőrön valószínűleg nem lesz annyira feltűnő, mint normál, kombinált vagy zsíros bőrön. Minden esetre feltölti a bőrt, mélyen hidratál, de nyugodtan lehet még mást is rá kenni. A 10%-os B3-vitamint nem mindenki bőre bírja, de ezt elég kíméletesnek érzem, egyáltalán nem csíp, nem irritál, nagyon gyengéd a bőrhöz.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra. Azoknak, akik egy folthalványító, tónusjavító esszenciát/szérumot keresnek, amiben antioxidánsok mellett 10% B3-vitamin is van. Akik szeretik, ha picit fényes, egészségesen ragyogó a bőrük.

LINK:
elmt Skin Illuminating Solution WISHTREND
A többi elmt solution itt található meg.
(A májusi kuponkód pedig ez: MAY10OFF)

Ingredients:
Vitis Vinifera (Grape) Fruit Water, Butylene Glycol, Niacinamide, Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Trehalose, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Panthenol, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Xanthan Gum, Allantoin, Resveratrol, Cyanocobalamin

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)