Oh My Brush
április 26, 2021

TONYMOLY Intense Care Gold 24K Snail Lip Treatment Stick SPF15

Az ajkakról hajlamosak vagyunk elfelejtkezni, pedig a bőrrák ezt a területet sem kíméli. Nem tudom sajnos elmondani, hogy egész nyáron használok fényvédős ajakbalzsamot, de minden évben veszek 1-2-t. Jó, ha mindig kéznél van egy. Idén a TONYMOLY Intense Care Gold 24K Snail Lip Treatment Stick SPF 15-re esett a választásom.

Mi ez?
A TONYMOLY Intense Care Gold 24K Snail Lip Treatment Stick SPF 15 egy jól hidratáló, fényvédőt is tartalmazó ajakbalzsam, amelyet nők és férfiak is használhatnak. 3,5 g.

Összetevők?
Kémiai UV-szűrőket találunk benne, a nevét pedig a csiganyálka (100 ppm) és az arany (10 ppm) adja. Van még benne pár nagyon hasznos, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkező növényi kivonat (japánkeserűfű, ázsiai gázló, zöld tea, igazi édesgyökér, római kamilla, rozmaring) stb. Alkohol- és parabénmentes, parfüm van benne.

Hatása?
Színtelen, van egy kis (parfümös) illata, de alig érzem. Nagyon jól hidratál és védi az ajkakat, télre is nagyon jó lenne. Nem zavar egyáltalán, elég tartós is, de evés és ivás előtt inkább letörlöm, s majd újrakenem megint. Az ajkak egy picit fényesebbek lesznek, feltűnőnek egyáltalán nem mondanám, bárki használhatja. Az SPF 15 jól jön nyáron, nem olyan nehéz, mint pl. egy “rendes” fényvédő, azokat sajnos mindig letörlöm magamról, mert nem tudom elviselni az ajkakon a nehéz krémeket. A csomagolás szép, erős és igényes, a táskába is érdemes bedobni, ha megyünk valahova. Természetesen az ajakbalzsamok esetében sem szabad megfeledkezni a rendszeres újrakenésről, ha sokáig a napon tartózkodunk. Nem szoktam egyébként ajakbalzsamot használni, mert nagyon ritkán van ilyesmire szükségem szerencsére, viszont nyáron hasznosnak tartom azokat, amelyek az UV-sugárzástól is védik a bőrt.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy jól hidratáló, színtelen ajakbalzsamot keresnek, ami fényvédőt is tartalmaz.

LINK:
TONYMOLY Intense Care Gold 24K Snail Lip Treatment Stick SPF15 JOLSE | | EBAY

Ingredients:
다이아이소스테아릴말레이트,폴리부텐,폴리글리세릴-2트라이아이소스테아레이트,에칠헥실메톡시신나메이트,카프릴릭/카프릭트라이글리세라이드,아이소노닐아이소노나노에이트,비스-다이글리세릴폴리아실아디페이트-2,오조케라이트,세레신,다이칼슘포스페이트,에칠헥실살리실레이트,폴리에틸렌,실리카다이메틸실릴레이트,합성칸데릴라왁스,아세틸레이티드수크로오스다이스테아레이트,합성왁스,에틸렌/프로필렌코폴리머,향료,글리세릴카프릴레이트,달팽이점액여과물,비에이치티,금,부틸렌글라이콜,정제수,병풀추출물,황금추출물,호장근뿌리추출물,녹차추출물,스페인감초뿌리추출물,캐모마일꽃추출물,로즈마리잎추출물

Google fordító:
Diisostearylmalate, Polybutene, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Ethylhexylmethoxycinnamate, Caprylic/capric Triglyceride, Isononyl Isononanoate, Bis-diglyceryl Polyacyl Adipate-2, Ozokerite, Ceresin, Dicalcium Phosphate, Ethylhexyl Salicylate, Polyethylene, Silica Dimethyl Silylate, Synthetic Candelilla Wax, Acetylated Sucrose Distearate, Synthetic Wax, Ethylene/propylene Copolymer, Fragrance, Glyceryl Caprylate, Snail Secretion Filtrate, Dibutyl Hydroxy Toluene, Gold, Butylene Glycol, Purified Water, Centella Extract, Golden Extract, Polygonum Cuspidatum Root Exract, Green Tea Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomile Flower Extract, Rosemary Leaf Extract

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)