Oh My Brush
április 27, 2021

MISSHA Color Wear BROWCARA

Nagyon szeretem az olcsó, koreai szemöldökspirálokat. A felvitel egyszerű, tökéletes formát rajzolhatunk, ha ecsetet is használunk, a smink pedig tartós, s egyben természetes is. Eddig még egyben sem csalódtam, bár az első pár használat után azt hittem, hogy a MISSHA Color Wear BROWCARA kivétel lesz.

Mi ez?
A MISSHA Color Wear BROWCARA egy tartós szemöldökspirál, ami 5 színben kapható. Én a #Neutral Brown árnyalatot rendeltem meg. 7,5 g.

Összetevők?
Alkohol-, parabén- és parfümmentes.

Hatása?
Rengeteg ehhez hasonló terméket használtam már, a többségük ugyanolyan, tehát nincs meglepetés, tudom, hogy mit fogok kapni. Ehhez is így álltam hozzá, de hamar rájöttem, hogy ez nem egy átlagos szemöldökspirál. A többi általában vizesebb, jól pigmentált, természetes, bár én szeretek ezekhez egy szemöldökecsetet is használni, amivel precízebb vonalat tudok húzni, s a hiányos területeket is jobban ki tudom tölteni így. Ez viszont sokkal sűrűbb, színezés mellett a szemöldököt is a helyén tartja, ráadásul nagyon tartós! Csak a hozzá járt kefével tudom felvinni, ecsettel elég csúnya lesz a végeredmény, mert olyankor csomósodik, s mivel egyből szárad, ezért eleve nincs idő rajzolgatásra. Míg a legtöbb szemöldökspirállal a hiányos részek is színezhetők, ezt inkább csak azoknak ajánlanám, akiket dús szemöldökkel áldott meg az ég. A #Neutral Brown ráadásul világosabb, mint szeretném, jobban jártam volna az egyik sötétebb árnyalattal. Név alapján rendeltem, de most már látom, hogy a hivatalos színminták elég élethűre sikerültek, azt kellett volna figyelembe vennem.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik tartós, a szemöldököt rendezetten tartó szemöldökspirált keresnek, amivel gyorsan színezhető a szemöldök és egész nap tart. Főleg azoknak, akiknek eleve dús szemöldökük van.

LINK:
MISSHA Color Wear BROWCARA JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
#Neutral Brown
정제수, 아크릴레이트/에칠헥실아크릴레이트코폴리머, 프로필렌글라이콜, 탤크, 합성플루오르플로고파이트, 티타늄디옥사이드 (CI 77891), 아크릴레이트코폴리머, 황색산화철 (CI 77492), 스타이렌/아크릴레이트/암모늄메타크릴레이트코폴리머, 흑색산화철 (CI 77499), 트로메타민, 라우레스-21, 부틸렌글라이콜, 에칠헥실글리세린, C11-15파레스-7, 카프릴릴글라이콜, 소듐라우레스-12설페이트, 테트라소듐이디티에이, 디소듐이디티에이, 페녹시에탄올, 소듐데하이드로아세테이트, 포타슘소르베이트, 적색산화철 (CI 77491)

Google fordító:
Purified Water, Acrylate/ethylhexyl Acrylate Copolymer, Propylene Glycol, Talc, Synthetic Fluorophlogopite, Titanium Dioxide (Ci 77891), Acrylate Copolymer, Yellow Iron Oxide (Ci 77492), Styrene/acrylate/ Ammonium Methacrylate Copolymer, Black Iron Oxide (Ci 77499), Tromethamine, Laureth-21, Butylene Glycol, Ethylhexyl Glycerin, C11-15 Pares-7, Caprylyl Glycol, Sodium Laureth-12 Sulfate, Tetrasodium Edta, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Red Iron Oxide (Ci 77491)

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)