Oh My Brush
április 19, 2021

Csomag Koreából: Isntree, ILLIYOON, The Face Shop, ATRUE, innisfree, Elizavecca

Fogalmam sincs, hogy mi lesz itt Európában július 1-től az új szabályok miatt. Mennyit kell ráfizetni? Mennyivel tart tovább, míg megérkezik a csomag? Felvannak-e készülve erre a nem EU-s eladók és az európai vámosok/postai dolgozók? Hamarosan kiderül, de jelenleg elég pesszimista vagyok a jövőt illetően, ezért inkább megrendelek mindent, amire idén még szükségem lehet. Mindenből nagyobb kiszerelést, ha lehet stb.

A Jolse most sem fukarkodott, rengeteg mintát és ajándék terméket kaptam. Pár dologra ezekből soha nincs szükségem, ezért itt is megemlítem, hogy ha van olyan olvasóm, aki a közelemben lakik (Den Bosch környéke), annak szívesen odaadnék egy csomagot tele maszkokkal, mintákkal, bőrradírozó kendőkkel stb. A Facebook-csoportomban és az instagramon már említettem ezt, de a blogra is ki szerettem volna írni. (Postán feladni nem szeretném, aminek több oka is van).

Isntree Green tea Fresh Emulsion JOLSE | | EBAY
Míg írtam a második könyvemet, rájöttem, hogy sokkal fontosabbak az antioxidánsok reggelente, mint eddig gondoltam. Egy olyan szérumot szerettem volna, amiben van zöld tea és nagyon könnyű, hamar felszívódik. Az Isntree emulziója pont ilyen, tökéletes a fényvédők alá, s még az összetevőlista is gyönyörű. Nagyon elégedett vagyok vele!

ILLIYOON Ceramide Ato Concentrate Cream JOLSE | | EBAY
Az ILLIYOON ceramidos termékei nagyon népszerűek Koreában és már nemzetközileg is. A ceramidos lemosójuk (tusfürdő, de arclemosóként is használom) nagyon bevált, ezért megrendeltem ezt a krémet is. A tubus nagy, 200 ml-es, idén szerintem már nem kell arckrémet vennem! 😀 Persze testápolóként is lehet használni. Nem olyan “zsíros”, mint a Missha, amit ősszel és télen imádtam, ezért ez a ceramidos krém sokkal jobb lesz tavaszra és nyárra.

ATRUE Pure Balancing Cleansing Oil JOLSE | | EBAY
Ennek a csomagolása azóta megújult, ezért azt linkelem. Az ATRUE termékeit szerettem régen, olajos arclemosóból pedig sosem elég, ezért most ezt választottam, de nem lett szerelem első látásra. Én általában a nehezebb, töményebb olajokat szeretem, ez pedig hígabb, vizesebb. Természetesen jól tisztít és végzi a dolgát, kicsit kevesebb is elég belőle, mint a kedvenc olajos lemosóimból, így nem panaszkodhatom.

The Face Shop Dr.Belmeur Mild Derma Body Wash JOLSE | | EBAY
Az ILLIYOON ceramidos lemosó annyira tetszett arcra, hiába tusfürdő, hogy eldöntöttem, kipróbálok még egyet. Egy 500 ml-es arclemosó sokáig elég lesz, nem kell majd olyan gyakran rendelni. Az ILLIYOON picit jobb, de ezt is szívesen használom arcra és testre is. Visszafogottan habzik, s ha jól emlékszem, akkor csak egy kis atlaszcédrus illóolaj ront bele az egyébként nagyon szép  összetevőlistába.

Elizavecca Witch Piggy Hell-Pore Turtle’s Foot Pack JOLSE | | EBAY
Tavasszal szoktam venni hámlasztó lábmaszkokat. Eddig mindegyik bevált, ezért szívesen próbálok ki más-más termékeket, márkákat. Ezeket nagyon egyszerű használni, a bőr pedig magától lehámlik pár nap múlva. A WOW-hatás soha nem marad el! 🙂

BADSKIN Sexy Back Body Bar Deep Cleansing Soap JOLSE | | EBAY
Már volt egy szappanom ettől a márkától, azzal nagyon szépen sikerült eltávolítani az elhalt hámsejteket a bőrről. Ez zsírosabb, problémásabb bőrre van, nyugtatja a bőrt és visszafogja a faggyútermelést. Természetesen néha használom majd hozzá a koreai bőrradírozó kendőket is.

innisfree Light Cotton Cover Pact JOLSE | | EBAY
Már megtaláltam a tökéletes por állagú alapozót, de tudom, hogy az Etude House és az Innisfree ugyanahhoz a céghez tartozik, ezért hasonló termékeket is árulnak. Ez a púder picit olcsóbb, kíváncsivá tett. A #21N Vanilla árnyalat sajnos nem olyan világos és sárgás, mint az Etude House verziója, így most már nem kérdés, hogy melyiket fogom nyárra újravenni. 🙂 Ezt is el fogom használni, mert van pár fehér réteget hagyó fényvédőm, azok fölé nagyon is jó! 🙂

SKIN1004 Pure Cotton Pad JOLSE | | EBAY
Ezeket a vattalapokat csak azért rendeltem meg, mert így sikerült elérni elérni az ingyenes postázáshoz szükséges összeget. Nagyon örülök, hogy a Facebook-csoportomban felhívták a figyelmemet arra, hogy a termékek eredeti árával számolnak ilyenkor és nem azzal az összeggel, amit végül fizetünk. Bárcsak tudtam volna ezt régebben is… 😀 Igazi luxustermékről van szó szerintem, ennyire vastag, minőségi vattalapokkal még nem találkoztam (vagyis igen, de az nem koreai, hanem japán volt).

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)