Oh My Brush
március 18, 2021

ILLIYOON Ceramide Ato 6.0 Top To Toe Wash

Az ILLIYOON ceramidos termékeit nagyon sokan szeretik Dél-Koreában és külföldön is. A csomagoláson láthatjuk, hogy az ILLIYOON Ceramide Ato 6.0 Top To Toe Wash a koreai “krémmániások” egyik kedvence, több díjat is nyert már. Univerzális darab, gyerekek és felnőttek is használhatják egész testre.

Mi ez?
Az ILLIYOON Ceramide Ato 6.0 Top To Toe Wash egy babáknak és érzékeny bőrűeknek készült lemosó, ami egyszerre tusfürdő, arclemosó és sampon is. Alacsony a pH-értéke (pH 6) és irritáló anyagoktól is mentes. 500 ml.

Összetevők?
Az összetevőlista elég egyszerű, de pár növényi kivonatot azért találunk benne: ginszeng, japán kígyószakáll, angyalgyökér, kínai buvákfű, perilla. A ceramid pedig védi és hidratáltan tartja a bőrt. Alkohol-, parabén-, színezék- és parfümmentes, illóolajokat sem tartalmaz. 

Hatása?
Színtelen gél, illata nincs, közepesen habzik. Nagyon egyszerű, jól tisztít, de nem szárítja ki a bőrt. Arclemosóként és tusfürdőként használom, de biztos vagyok benne, hogy samponként is megállná a helyét. Az “igazi” arclemosóimhoz képest picit hidratálóbb, kevés is elég belőle, s mivel a flakon 500 ml-es, ezért nagyon sokáig használhatjuk majd. Arclemosás közben mintha védőréteget hozna létre a bőrön, de ez az érzés alig észrevehető és csak pár másodpercig tart. Más lemosókhoz képest viszont emiatt különlegesebb, a magasabb ceramidtartalom miatt lehet ez. Nem a legérdekesebb tusfürdő, hiszen illatanyagmentes, nem is habzik olyan jól, mint más tusfürdők, de éppen ezért jó érzékeny bőrre. Természetesen egyáltalán nem irritál, nagyon kellemes a bőrön, ezért szívesen kipróbálnám a termékcsalád többi tagját is (a krémek nagyon népszerűek).

Kinek ajánlom?
Bárkinek, főleg érzékeny bőrre. Azoknak, akik egy közepesen habzó, a bőrhöz gyengéd lemosót szeretnének, amit egész testre használhatnak.

LINK:
ILLIYOON Ceramide Ato 6.0 Top To Toe Wash JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
Water/aqua, Capb, Sorbitol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamide Methyl Mea, Sodium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamide Mea, 1, 2-hexanediol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Edetate Disodium, Butylene Glycol, Panax Ginseng Root Water, Ophiopogon Japonicus Root Extract, Angelica Acutiloba Root Extract, Bupleurum Chinensis Root Extract, Perilla Ocymoides Seed Extract, Natto Gum, Ceramide 3, Ethylhexylglycerin, Stearic Acid, Hydroxypropyl Bispalmitamide Mea, Mannitol, Acrylates/ammonium Methacrylate Copolymer, Silica, Cholesterol

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)