Oh My Brush
március 10, 2021

COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence

Ahogy sokan mások, én is nagyon szeretem a COSRX csiganyálas termékcsaládját. Az esszencia a legnépszerűbb, már évek óta a nemzetközi K-beauty rajongók kedvence, de most már kapható egy új verzió is!

Mi ez?
A COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence egy csiganyálkát és B3-vitamint tartalmazó esszencia, ami hidratálja, rugalmassá teszi, erősíti és gyógyítja a bőrt. 80 ml.

Összetevők?
Háromféle csiganyálka-kivonatot (74,3%) találunk benne. Ezeknek együtt hidratáló, bőrregeneráló és bőrvédő funkciójuk van. Találunk még benne B3-vitamint (5%), B5-vitamint, hialuronsavat, növényi olajokat (fehér tajtékvirág, napraforgóolaj, makadámdió, argán), glutationt (antioxidáns) stb. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
A csomagolás nagyon érdekes: kétféle folyadékot tartalmaz, amiket a közös pumpa adagol. Az egyik fehér, a másik inkább színtelen, a pumpának hála mind a kettőből ugyanannyi mennyiséget kapunk. Az nem derül ki, hogy pontosan miért kellett szétválasztani a formulát, de valószínűleg így tartósabb és/vagy hatásosabb. Illata nincs, mélyen hidratál és hamar felszívódik, ha csak egy pumpányit használok. Ilyenkor mást is nyugodtan kenhetek rá, nagyon jó alapot ad, rétegezéshez is tökéletes. Dupla adag esetében a hidratálás még jobb, ilyenkor picit ragacsoabb, de a csiganyálka már csak ilyen. A kombinált/zsíros bőröm nagyon szereti, nem fénylik, nem olajos egyáltalán, szerintem feszesíti is a bőrt. Reggel és este is használom, a csiganyál sokoldalú, egyszerű beépíteni a rutinba és kíméletes a bőrhöz. A legtöbb kozmetikum általában 1-2% B3-vitamint tartalmaz, de ebben sokkal több van! Ez remek hír azoknak, akik erősebb, egészségesebb bőrt szeretnének, akik foltokat szeretnének halványítani. Ha esetleg valaki attól félne, hogy az 5% már túl erős, akkor a márka első csiganyálas esszenciája jobb választás, mert abban nincs B3-vitamin. Az összetevőlista is rövidebb, érzékeny bőrre jó választás. Tapasztalt bőrápolóknak az új verzió nagyon is jó, igazi 2 az 1-ben termék, hasznos összetevőkben bővelkedik. Szerintem a csiganyálkára és a B3-vitaminra is igaz, hogy lassú víz partot mos. Tehát egy használat után nem biztos, hogy tapasztalunk majd WOW-hatást, de a hosszú távú hatásuk nagyon jó.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra. Azoknak, akik csiganyálkát tartalmazó esszenciát keresnek remek összetevőlistával és sok B3-vitaminnal. 

LINK:
COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence YESSTYLE | | EBAY | | JOLSE

Ingredients:
Snail Secretion Filtrate, Butylene Glycol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Betaine, Panthenol, Water, Glycerin, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Allantoin, Carbomer, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Inulin Lauryl Carbamate, Arginine, Argania Spinosa Kernel Oil, Xanthan Gum, Sodium Surfactin, Ethylhexylglycerin, Glutathione

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)