Oh My Brush
március 15, 2021

Aromatica 95% Organic Aloe Vera Gel

Koreában nagyon népszerű az Aromatica 95% Organic Aloe Vera Gel már évek óta. Évente egyszer szoktam venni egy aloe vera gélt, amit testápolóként használok. Ez az első, amivel az arckrémet is szívesen helyettesítem.

Mi ez?
Az Aromatica 95% Organic Aloe Vera Gel a koreaiak kedvenc aloe vera gélje. Hidratálja és nyugtatja az irritált bőrt, miközben hűsít is. Testre és arcra is használható. 300 ml.

Összetevők?
Aloe vera kivonat mellett van még benne hinoki hamisciprus, rozmaring, japán rózsa és citromfű is. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj nincs benne, de a növény kivonatok miatt tartalmazhat illatanyagot.

Hatása?
Színtelen gél, ami nagyon hamar felszívódik. Nem ragacsos, nem olajos, nem lesz tőle fényes a bőr. Az illata minimális, friss, valamelyik növényi kivonatot érzem szerintem. Mivel ennyire könnyű, olajokat sem tartalmaz, ezért csak picit hidratál. Zsíros bőrre magában is elég, mások rétegezéshez használhatják. Nagyon jó arckrém és testápoló is egyben. Nyáron a hűsítő hatása különösen kellemes, nyugtatja az irritált bőrt, de a biztonság kedvéért nagyon érzékeny bőrre mégsem ajánlanám a citromfű miatt. A csomagolás praktikus, higiénikus, 300 ml nagyon sokáig elég lesz. Az olcsóbb aloe vera gélekben általában kevés az aloe vera, tartalmaznak parfümöt és alkoholt is. Az Aromatica gélje egyszerű, csak pár összetevőből áll, alkohol- és parfümmentes, illetve hatásos, tehát nem csoda, hogy ennyire sokan szeretik. Olcsóbb alternatíva rá ez az Etude House gél, ami nem teljesen ugyanilyen, de a hatása hasonló. Mind a kettő nagyon jó, arcra az Aromaticát picit jobban szeretem.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy hamar felszívódó, minimálisan hidratáló, nem ragacsos aloe vera gélt keresnek, ami nyugtatja és hűsíti a bőrt.

LINK:
Aromatica 95% Organic Aloe Vera Gel JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
*Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propanediol, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, *Rosmarinus Officinalis Leaf Water, Rosa Rugosa Leaf Extract, Sodium Carbomer, Melissa Officinalis Leaf Extract, Maltodextrin

*Organic raw material(s)

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)