Oh My Brush
március 25, 2021

AGATHA Escargot Oil Shampoo

Az AGATHA Escargot Oil Shampoo egy csiganyálkát és növényi olajokat tartalmazó sampon. A neve miatt izaglmasnak tűnt, egy különlegesebb, olajokban gazdag formulát képzeltem el, de épp az ellenkezőjét kaptam.

Mi ez?
Az AGATHA Escargot Oil Shampoo növényi olajokkal és csiganyálkával hidratálja a fejbőrt, puhává teszi a hajszálakat, és még balzsamot sem kell mellé használni a leírás szerint. 240 ml.

Összetevők?
Csiganyál és aminosavak mellett rengeteg növényi olajat is találunk benne: japán kamélia, ligetszépe, gránátalmamag, szólőmag, rózsa, majomkenyérfa, avokádó, jojoba, napraforgó, kókusz, olíva stb. Alkohol- és parabénmentes, de parfüm és illóolaj van benne.

Hatása?
Színtelen gél parfümös, de nem erős illattal. Egész jól habzik, de mégis elég sokat kell belőle használnom (két pumpányi nem elég). Könnyű kimosni, nem nehezíti el a hajat, az olajok hatását igazából nem is lehet érezni vagy látni. A neve tehát engem félrevetetett, olajosabb sampont vártam, ami ápolja a hajat és a fejbőrt. Kipróbáltam balzsam nélkül is, mert a márka szerint magában is megállja a helyét. Maradjunk annyiban, hogy ez nem igaz: nem szárít, de nem is hidratál vagy ápol különösebben. Zsíros hajra is jó, szárazra nem ajánlanám, korpásodás ellen viszont nem használható. Minél többször használom, annál jobban tetszik a fejbőrömnek, de a hajhullás és korpásodás elleni samponokat jobban szeretem. Egyébként koreai véleményeket is olvastam erről a samponról. Sokak szerint tökéletes igénybevett hajra, mások mindennapi hajmosáshoz használják, egyesek szerint viszont túl olajos. Ezt nem értettem, mert szerintem végtelenül egyszerű kiöblíteni, és inkább száraz a haj utána, mint bármi más. Érdekes, hogy mennyire mások a tapasztalatok. Számomra egy eléggé egyszerű sampon, ami jól végzi a dolgát, de különlegesnek nem mondható, nincs WOW-hatás.

Kinek ajánlom?
Száraz hajra, érzékeny fejbőrre nem ajánlom, mindenki más viszont kipróbálhatja.

LINK:
AGATHA Escargot Oil Shampoo JOLSE

Ingredients:
정제수,코카미도프로필베타인,소듐코코일알라니네이트,소듐라우로일메칠아미노프로피오네이트,프로필렌글라이콜,코카마이드메칠엠이에이,피이지-7글리세릴코코에이트,피이지-150디스테아레이트,향료,폴리쿼터늄-10,피피지-3미리스틸에텔,펜타소듐펜테이트,피씨에이,베타인,소듐피씨에이,소듐락테이트,알지닌,아스파틱애씨드,피씨에이,글라이신,알라닌,세린,발린,프롤린,트로에닌,이소류신,히스티딘,페닐알라닌,소듐클로라이드,달팽이점액여과물,부틸렌글라이콜,페녹시에탄올,알지닌,장미꽃오일,동백오일,달맞이꽃오일,석류씨오일,바오밥나무씨우오일,포도씨오일,스위트브라이어씨오일,스위트아몬드오일,올리브오일,코코넛오일,마카다미아씨오일,아비시니아케일씨오일,녹차씨오일,해바라기씨오일,호호바씨오일,아보카도오일,쿠쿠이나무씨오일,라벤더오일,박하잎오일,페퍼민트오일,메칠클로로이소치아졸리논,메칠이소치아졸리논,마그네슘클로라이드,마그네슘나이트레이트

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)