Oh My Brush
február 18, 2021

TIAM Vita Refre-C Toner

A TIAM újdonságaira mindig kíváncsi vagyok, mert tudom, hogy kedvező áron kaphatok náluk szuper kozmetikumokat. A TIAM C-vitaminos szérumát nagyon szeretem, ezért érdekelt, hogy mit tud az új tonik, ami a TIAM Vita Refre-C Toner névre hallgat.

Mi ez?
A TIAM Vita Refre-C Toner egy vitaminokban gazdag tonik, ami életteltelivé és egészségesebbé teszi a bőrt. Mivel mi magunk adjuk a folyadékhoz a C-vitamint egyetlen kattintással, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a tonik friss, nem oxidálódott az út során a C-vitamin. 100 ml.

Összetevők?
Van benne C-vitamin aszkorbinsav formájában (1,2 g), E és B3-vitamin, néhány hidratáló és gyulladáscsökkentő stb. Az INCI rövid és egyszerű. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Könnyű, vizes, színtelen folyadék, illata nincs. Nem ragacsos, nem fényes, szuper az állaga! Az üvegben csak a folyadék található meg először, a kupakban van az aszkorbinsav, amit egy kattintással hozzáadhatunk a tonikhoz. Nagyon jó megoldás, ugyanis az aszkorbinsav hajlamos hamar oxidálódni. Ezután a kupakot egy pumpásra cseréljük, s már használhatjuk is! A biztonság kedvéért a hűtőben tárolom a dobozában, mert így tovább marad hatékony. Mivel a tonik színtelen, így fogjuk látni, ha már oxidálódott a C-vitamin (sárgás lesz a színe). A márka azt javasolja, hogy 2-3 hónap alatt használjuk el. Reggel és este is használhatjuk, mert kíméletes, viszont nagyon hasznos a mindennapokban a benne található 3 vitamin (C, B3, E). Ha nem teljesen száraz az arcom, akkor picit bizsereg a bőr, ami normális, ez a C-vitamin hatása, de csak kevés van benne (1,2 g 100 ml-ben), tehát kellemetlen érzetet nem fog okozni. Mit várhatunk tőle? Rendszeres használat mellett egészségesebb, ragyogóbb bőrt, erősebb természetes védőréteget. Ha ettől többre van szükségünk, ha foltokat szeretnénk halványítani és pattanásoktól, ráncoktól megszabadulni, akkor 15-20%-os szérumra lesz szükségünk (pl. a TIAM Red Serum). Én nagyon szeretek antioxidánsokat használni reggel, mert felerősítik a fényvédők hatását, ehhez pedig egy hasonló tonik jó választás! C és B3-vitaminból is van ettől sokkal erősebb a polcomon, de azokat nem használom minden nap, ezt viszont bármikor elővehetem.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy egyszerű, de nagyszerű tonikot keresnek vitaminokkal, ami egyből felszívódik és nem ragacsos. Akik szeretnének C-vitamint (aszkorbinsavat) használni minden nap. 

LINK:
TIAM Vita Refre-C Toner JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
(Powder): Ascorbic Acid 1.2 g
(Toner): Purified Water, Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Methylpropanediol, Laurylpyridinium Chloride, Polyglyceryl-10 Oleate, Disodium Edta, Sodium Citrate, 1,2-hexanediol

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)