Oh My Brush
február 3, 2021

SU:M37 Time Energy Skin Resetting Repairing Serum

Hihetetlen, hogy mennyire nehéz beszerezni SU:M37 termékeket mostanában! Természetesen az esszenciára mindig nagy volt az igény, de most már a többi kozmetikumot sem mindig egyszerű megtalálni a megszokott eladóinknál. Végül sikerült a szérumot megrendelni, de közben rájöttem, hogy a SU:M37 Time Energy Skin Resetting Repairing Serum idén már nincs forgalomban. Valószínűleg megújul a termékcsalád vagy a csomagolás, de addig is szeretném bemutatni ezt a fermentált szérumot a blogon!

Mi ez?
A SU:M37 Time Energy Skin Resetting Repairing Serum regenerálja, energiával látja el, hidratálja és táplálja a bőrt. Fermentált összetevőket tartalmaz, amelyek egyensúlyt teremtenek és egészségesebbé teszik a bőrt. 60 ml.

Összetevők?
WOW, csak ennyit tudok mondani. Az összetevőlista tele van fermentált anyagokkal és növényi kivonatokkal (50 darab után feladtam a számolást…). A főbb összetevők közül néhány: többféle saccharomyces és lactobacillus (van ezeknek magyar neve?), továbbá rozmaring, kerti kakukkfű, orvosi zsálya, levendula, vadrózsa, igazi édesgyökér, kurkumagyökér, ezüst szőlő, goji bogyó, köles, kerek repkény, léggömbvirág, vöröslevelű japán juhar, kövér porcsin, retek, ázsiai gázló stb. Alkohol- és parabénmentes, de illóolajokat (zöldcitrom, rozmaring), illatanyagot (citrál, limonén) tartalmaz.

Hatása?
Kezdjük azzal, hogy a csomagolás GYÖNYÖRŰ, de luxusmárkától ezt el is várja az ember. 🙂 Tetszik a letisztult, mégis különleges és elegáns külcsín, az üveget öröm kézbe venni. Nézzük meg a szérumot közelebbről! Sűrű folyadék citrusos, fűszeres illattal, gyorsan felszívódik. Hidratál, feszesíti a bőrt, csak nagyon picit érzem olajosnak a kombinált/zsíros bőrömön. A T-vonal kicsit kifényesedék, de még természetes, nem zavaró. Annyira könnyű, hogy száraz bőrre szerintem nem is elég. Ez egyébként nem meglepő, mert ez egy “alap” termékcsalád, ami bevezeti a bőrápolót a SU:M37 “fermentált” világába. 

Kb. 60 növényi kivonat és többféle fermentált anyag is van benne, ami igazán különlegessé teszi a szérumot és a márkát is. Ez már szerintem magában is elég ahhoz, hogy az érzékeny bőrűek még csak messziről se nézzenek rá, ez nem nekik készült. Ugyan rövid távon WOW-hatást nem tapasztaltam, nem lesz szebb a bőrkép felkenés után, ami miatt egy kicsit csalódott is vagyok, de az állaga és a hatása így is nagyon jó. Az illatanyagokat viszont nyugodtan kihagyhatták volna… Magában is tudom használni, de rétegezéshez még jobb, mert bármit kenhetek alá és fölé is. Reggelre szebb, kipihentebb, fiatalosabb lesz a bőr, de az az igazság, hogy hasonló hatást más termékekkel is el tudok érni, így inkább a hosszú távú hatása miatt érdemes megvenni: a fermentált összetevők a ráncmegelőzésben lehetnek a fegyvereink! Ebből elég sokat használok egyszerre, mert szinte egyből felszívja a bőröm, még akkor is, ha előtte már használtam könnyű hidratálót. Ez persze pozitívum, de így szerintem hamar el fog fogyni, hiába 60 ml-es. Sajnos még ennyi év után is “nyugati” fejjel gondolkozom, ha szérumokról van szó, nehezebb, sűrűbb, jobban hidratáló, olajos krémet vártam, ez viszont szerintem inkább egy könnyű lotion/emulzió nagyon kevés olajtartalommal.

Kinek ajánlom?
Már nincs forgalomban, de még kapható pár eladónál. Normál, kombinált bőrre ajánlanám. Azoknak, akik fermentált összetevőkben, növényi kivonatokban gazdag szérumot keresnek, ami nem olajos és hamar felszívódik. 

LINK:
SU:M37 Time Energy Skin Resetting Repairing Serum JOLSE | | EBAY

Ingredients:
정제수, 글리세린, 디 프로필렌 글 라이 콜, 트리에 칠 헥사 노인, 부틸 렌글 라이 콜, 1,2-헥산디올, 디메 치콘 락토 바실러스 / 배즙 발효 여과 물, 효모 / 포도 발효 추출물, 락토 바실러스 / 호 박 발효 추출물, 로즈마리 잎 추출물, 선 백리향 잎 추출물, 세이지 잎 추출물, 라벤더 꽃 추출물, 로즈힙 열매 추출물, 효모 / 보리 씨 발효 여과 물, 락토 바실러스 / 고추 냉이 뿌리 발효 추출 물 락토 바실러스 / 부레옥잠 발효 물, 락토 바실러스 / 인삼 뿌리 발효 여과 물, 락토 바실러스 콩 발효 추출물, 락토 바실러스 / 호 밀가루 발효 물, 붉은 누룩 곰팡이 / 쌀빌 효물, 효모 뫼 감지 추출 물 발효 여과 물, 효모 / 자일리 눔 / 홍차 발효 물, 감초 추출물, 감추출물, 강황 추출물, 개다래 추출물, 결명자 추출물, 고구마 추출물, 괄 루근 추출물, 구기자 추출물, 귤 껍질 추출물 금은 화주 출물, 기장 씨 추출물, 긴 병꽃 풀 추출물, 길경 추출물, 단 풍 나무 잎 추출물, 당근 추출물 더덕 추출물, 동백 나무 잎차, 출물, 라즈베리 추출물, 레몬 방 추출물, 레몬 버베나 잎 추출물. 마늘 추출물, 마치현 추출물, 모과 추출물, 무 추출물, 무화과 추출물, 바나나 추출물, 바실 잎 추출물 베르가모트 잎 추출물, 병풀 추출물, 복숭아 추출물, 비트 뿌리 추출물, 비파 나무 잎추 출물, 사과 추출물, 산 뽕나무 잎 추출물, 실구 추출물, 생 강추 출물 서양 민들레 잎 추출물, 쇠뜨기 추출물, 수박 추출물, 순 무잎 추출물, 시금치 추출물, 애엽 추출물, 양배추 잎 추출물, 앙파 추출물, 어성초 추출물, 얼룩 조릿대 잎 추출물, 연꽃 뿌리 추출물, 오이 추출물, 왕 질경이 씨 추출물, 원추리 꽃 추출물, 유 자 추출물, 으름 덩굴 추출물, 은행 추출물, 일본 산사 나무 열매 추출물, 잎새 버섯 자실체 추출물, 자두 추출물, 자 소엽 추출물. 제주 이질풀 추출물, 지모 추출물, 지황 추출물, 참깨 추출물, 참 미역 추출물, 창포 추출물, 치커리 뿌리 추출물, 캐모마일 꽃 추출물, 파파야 열매 추출물, 팥 추출물, 페퍼민트 꽃 / 잎 / 줄기 추출물, 표고 버섯 추출물, 해바라기 싸 추출물, 형개 추출물, 홍화 추출물, 스위트 아몬드 씨 추출물, 갈조 추출물, 자이언트 켈프 추출물, 베타-글루칸, 베타 인, 판테놀, 폴리 소르 베이트 60, 글 라이코 실 트레할로스, 디 펜타 에리스 리틸 헥사 C5-9 애씨 드 에스터, 하이드로 제네이 티드 스타 치 하이드 롤리 세이트, 하이드 록시에 칠 아크릴 레이트 / 소듐 아크릴로 일디 메칠 타우 레이트 코 폴리머, 스쿠알란, 아크릴 레이트 / C1O-30 알킬 아 크릴 레이트 크로스 폴리머, 글리세 릴 아크릴 레이트 / 아크릴 릭 애씨드 코 폴리머, 프로필렌 글라 이클, 잔탄 검, 카보 머, 마 이카, 티타늄 디옥사이드, 적색 산화철, 트리 소듐이 디티에이, 트로 메타 민, 라임 오일, 로즈마리 잎 오일, 포도 잎 오일, 시트 랄, 리모넨 

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)