Oh My Brush
február 23, 2021

MINTA: B_LAB PHA Perfect Pore Cleansing Oil

A B_LAB PHA Perfect Pore Cleansing Oil egy zsíros bőrre készült olajos lemosó, ami eltávolítja a sminket, szennyeződést, faggyút stb. Gyakran akciós, a márka másik olajos lemosójától sokkal jobb, ezért írok erről is röviden a blogon.

Könnyű, vizes, színtelen folyadék. Illata alig van, friss és kellemes (csak teafaolaj van benne, de azt nem érzem). A márka első olajos lemosóját nem igazán szerettem, ezért ettől sem vártam sokat. Viszont a kaptam pár mintát, a Facebook csoportomban pedig jókat olvastam róla, ezért kipróbáltam. Kellemesen csalódtam, sokkal jobb, mint a Watery Oil: az állaga és a hatása is szimpatikusabb! Nagyon fog tetszeni azoknak, akik nem szeretik a nehéz olajokat, ugyanis ez rendkívül vizes, könnyen lemosható és nem hagy maga után olajos réteget. A B_LAB főleg zsíros bőrűeknek ajánlja, de természetesen száraz bőrűek is ugyanúgy használhatják. Jól tisztít, az összetevőlista is szép és rövid, bár azt nem értem, hogy miért pont olajos lemosóba tették a PHA-t. Komolyabb hámlasztást szerintem nem várhatunk tőle. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, de pici teafaolaj van benne. Akciósan megéri az árát, de teljes áron nem venném meg. Nekem egyébként a természetes olajokkal teli, nehéz, igazán olajos lemosók a kedvenceim, ezért ez számomra nem tökéletes, de szuper azoknak, akik nem szeretik az olajos érzetet!

LINK:
B_LAB PHA Perfect Pore Cleansing Oil JOLSE | | EBAY

Ingredients:
Cetyl Ethylhexanoate, Isopropyl Mynstate, Isododecane, Sorbeth-30 Tetraoleate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Sorbitan Sesquloleate, Water, Honey Extract, Gluconolactone, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil 

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)