Oh My Brush
február 10, 2021

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

A legtöbb hozzám intézett és a Facebook csoportomban feltett kérdés még mindig az arcápolási rutin felépítéséről szól. Ez teljesen érthető, kezdőként sokszor elbizonytalanodik az ember. Ugyan van már a blogon egy jó összefoglaló, a “HASZNOS” menüpontban a leghasznosabb bejegyzéseket gyűjtögetem már egy ideje, de észrevettem, hogy ez nem mindenki számára praktikus.

Azon gondolkoztam, hogy hogyan tudnék segíteni, mi az, aminek 10 évvel ezeleőtt nagyon örültem volna, amikor elkezdett érdekelni a bőrápolás. Egy könnyen emészthető, de minden fontos információt tartalmazó összefoglalóra esett végül a választásom. Írtam ezért egy ingyenes e-könyvet, ami 30 oldalon keresztül a koreai arcápolási rutin felépítéséről és a kezdő bőrápolók számára szóló tippekről szól. Remélem, hogy ez a pár oldal és a könyv végén található termékajánló sokaknak fog majd segíteni!

Többek között ezekről van szó a könyvben:

  • a koreai arcápolási rutin
  • a koreai termékek sorrendje
  • segítek összeállítani egy minimális rutint
  • bőrtípus szerinti termékajánló kezdők számára

Részlet a könyvből:

A könyv letölthető a webshopban:

E-KÖNYV: Koreai Arcápolási Rutin

SZEMÉLYES TANÁCSADÁS

Ha pedig valakinek mégis többre, személyre szabott tanácsra lenne szüksége, akkor most már erre is van lehetőség. Többen is kérdezték mostanában, hogy vállalok-e személyes tanácsadást, ezért kigondoltam, hogy hogyan is lehetne ezt megvalósítani.

Kinek ajánlom?

  • kezdő bőrápolóknak, akik csak most ismerkednek a K-beauty alapjaival
  • akik elveszettnek érzik magukat, nem tudják, hogyan kellene elkezdeni a koreai arcápolást
  • akik koreai kozmetikumokat szeretnének használni, de a bőség zavara miatt nem tudnak választani
  • akiknek segítségre van szükségük a koreai arcápolási rutinnal kapcsolatban
  • akik időt és pénzt szeretnének spórolni a tapasztalataimnak, tudásomnak hála (így nem kell információ után kutatnod, rengeteg koreai terméket próbáltam már, kisebb az esélye annak, hogy olyat rendelsz, ami nem válik be stb.)

További részletek itt:

Személyes K-BEAUTY Tanácsadás

 

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)