Oh My Brush
február 9, 2021

Dear, Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil

Nagyon örültem, amikor olvastam, hogy megújult a Klairs olajos lemosója. Nem volt vele különösebb gond, de tökéletesnek sem tartottam, lehetett még alakítani rajta. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok, a Dear, Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil sokkal jobb, mint vártam!

Mi ez?
A Dear, Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil a leírás szerint a könnyebb, irritáló anyagoktól mentes verziója a márka első olajos lemosójának. Kíméletesen, de alaposan eltávolítja a sminket, fényvédőt és szennyeződést. Minden bőrtípusra, érzékenyre is használható. 150 ml.

Összetevők?
Az összetevőlista egyszerűbb, rövidebb lett, illetve ebben inkább a természetes olajok (napraforgó, szőlőmag, jojoba, fekete ribiszke) dominálnak. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolajok sincsenek benne!

Hatása?
Színtelen, folyékony olaj, nagyon minimális, természetes illattal. Az eredeti olajos lemosót (Deep Cleansing Oil) régen használtam, de a blogon van pár bejegyzés, ezekben azt írtam, hogy az eléggé nehéz és olajos volt, nem volt egyszerű leöblíteni. Az új verzió nem véletlenül kapta a Fresh nevet, ez nem hagy olajos érzetet maga után, a lemosás pedig gyerekjáték. Sokkal jobban tetszik, mint a másik Klairs lemosó, mert nagy rajongója vagyok a kevés összetevőt tartalmazó, természetes olajokkal teli lemosóknak, ez pedig épp ilyen. Száraz bőrre viszem fel (két pumpányi elég, bár legszívesebben legalább két és felet használnék, de inkább spórolok), átmasszírozom az arcomat vele, majd egy kis vizet adok hozzá, hogy fehér színű, tejes folyadék keletkezzen, ami még alaposabban tisztít. Ezt langyos vízzel könnyedén lemoshatjuk. Nem irritál, nem olajos, a bőr puha és nem szárad ki, tökéletes! Egyszerű, de nagyszerű, csak szeretni lehet! 🙂 Az egyetlen negatívum az ára, mert csak 150 ml-es, míg más olajos lemosók általában 180-200 ml-esek. Érzékeny bőrűeknek viszont megéri szerintem, mindenki másnak pedig vannak olcsóbb alternatívák. Elég sokat teszteltem már a blogon, lehet válogatni! 🙂

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra. Főleg érzékeny bőrűeknek. Azoknak, akik egy egyszerű, kevés összetevőt tartalmazó, “mindenmentes” olajos lemosót keresnek, ami jó fényvédő és smink lemosására, de nem hagy olajos érzetet maga után.

LINK:
Dear, Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil YESSTYLE | | EBAY

Ingredients:
Helianthus Annuus(Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)