Oh My Brush
február 16, 2021

Beauty of Joseon Ginseng Essence Water

A Beauty of Joseon Repair szérumot nagyon szerettem, de tudtam, hogy szérum helyett egy esszencia sokkal jobban illene a rutinomba. Úgy tűnik, hogy a márka a gondolataimban is tud olvasni, ugyanis elkészítették a Beauty of Joseon Ginseng Essence Water ginszenget tartalmazó esszenciát!

Mi ez?
A Beauty of Joseon Ginseng Essence Water egy frissítő, hidratáló esszencia ginszenggel, fermentált anyagokkal és B3-vitaminnal. Nyugtatja a bőrt, hidratál, visszafogja a faggyútermelést és a ráncmegelőzésben is számíthatunk rá. 150 ml.

Összetevők?
Ginszeng mellett van benne több hidratáló, B3 és B5-vitamin, antioxidáns, ránctalanító adenozin stb. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Halványbarna folyadék gyógynövényes illattal (a ginszeng miatt). Vizes, hamar felszívódik, de sokkal jobban hidratál, mint azt az állaga alapján vártam. Nem olajos, alig látható, egészséges fényt ad a kombinált-zsíros bőrömnek, ami idővel eltűnik. Ha esszenciaként használom, akkor a tenyerembe öntök egy keveset és úgy viszem fel. Hidratálóbb, mint egy tonik, de annyira könnyű, vizes, hogy tonikként is megállja a helyét vattakoronggal kiegészítve. Nagyon szeretem a ginszeng hatását, de nem egy olcsó összetevőről van szó, ami általában drága, erősen illatosított termékekben található meg. A Beauty of Joseon viszont illatanyagmentes terméket készített, aminek az ára is megfizethető. Az esszencia nagyon hasonlít a szérumra, de az picit sűrűbb, hidratálóbb. 30 felett szerintem ettől tökéletesebb tonik nincs is, de természetesen fiatalabbak is használhatják, nekik remek esszencia lesz. Arcpermet is lehet, ha van szórófejes flakonunk,amibe átönthetjük. Egy igazán univerzális termék tehát, amit nehéz nem szeretni.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra. Azoknak, akik egy könnyű, hamar felszívódó esszenciát/tonikot keresnek, ami hidratálja, nyugtatja a bőrt és a ráncmegelőzésben is segíthet. Azoknak, akik ki szeretnék próbálni a ginszenget, de az alacsony árat és a szép összetevőlistát is fontosnak tartják.

LINK:
Beauty of Joseon Ginseng Essence Water JOLSE | | EBAY | |  YESSTYLE

Ingredients:
Panax Ginseng Root Water, Butylene Glycol, Glycerin, Propanediol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Water, Hydroxyacetophenone, Glyceryl Glucoside, Xanthna Gum, Panthenol, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Adenosine, Panax Ginseng Callus Culture Extract, Theobroma Cacao(Cocoa) Extract, Dextrin, Glucose, Panax Ginseng Root Extract, Panax Ginseng Berry Extract, Lactobacillus/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)