Oh My Brush
február 4, 2021

B_LAB Matcha Hydrating Foam Cleanser

Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz a B_LAB X JOLSE Edition Matcha Hydrating Foam Cleanser arclemosó! A zöld teás dolgoknak nehezen tudok ellenállni, ezért ezt a habzó lemosót is bedobtam a kosaramba, mert épp akciós volt. Egyáltalán nem bántam meg, az egyik legjobb arclemosó, amit az utóbbi években próbáltam!

Mi ez?
A B_LAB X JOLSE Edition Matcha Hydrating Foam Cleanser egy hidratáló arclemosó zöld teával. Ez a Jolse-vel közös limitált kiadás, de csak a csomagolás különbözik egy kicsit, az összetevők ugyanazok. 120 ml.

Összetevők?
A hidratálók mellett van benne zöld tea kivonat és por, különböző kivonatok (ázsiai gázló, füge, tengeri moszat, orvosi vízitorma, neem, pitypang), allantoin, ceramid stb. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Halványzöld színű krém, benne tealevelekkel, illata pedig szinte nincs is (a zöld teát érzem egy picit). A márka egy jól hidratáló, alacsony pH-értékű arclemosót szeretett volna készíteni, ami gyengéden tisztít és nem szárítja ki a bőrt. Ez sikerült is, nagyon jó munkát végeztek, igazán jó terméket kapunk pár dollárért (általában akciós)! Krémes, nem szárít, nem húzódik tőle a kombinált-zsíros bőröm télen sem. Ezt a sok hidratálónak köszönhetjük és annak, hogy alig habzik. Ugyan kevés hab képződik, de mégis jól tisztít, nem hagy furcsa réteget maga után, tökéletes reggel és este is, bár sminklemosás után egy kicsivel többet használok belőle, mint reggelente. Akciósan nagyon megéri az árát, univerzális lemosó, amit szinte mindenki szeretni fog (száraz bőrre persze inkább krémes, olajokban gazdagabb és nem habzó lemosókat ajánlanék inkább). Az egyetlen negatívum, amire gondolni tudok az az, hogy mivel alig habzik, ezért hajlamos vagyok belőle többet használni, mint más lemosókból, lehet, hogy így hamarabb fog elfogyni. Cserébe persze nem szárít, ami sokkal jobb a bőr természetes védőrétegének. Szuper, csak ajánlani tudom!

Kinek ajánlom?
Normál, kombinált, zsíros bőrre, azoknak, akik egy alig habzó, de jól tisztító, nem szárító arclemosót keresnek szép összetevőkkel. Nem a legrövidebb az összetevőlista, de érzékenyebb bőrűek is kipróbálhatják szerintem.

LINK:
B_LAB X JOLSE Edition Matcha Hydrating Foam Cleanser JOLSE (limitált kiadás) | | EBAY

Ingredients:
정제수, 글리세린, 소듐 코코 일글 라이시 네이트, 소듐 라우로 일 글루타메이트, 1,2- 헥산 다이 올, 녹차 추출물, 베타 인, 하이드 록시 프로필 스타 치 포스페이트, 병풀 추출물, 무화과 추출물, 다시마 추출물, 한련초 잎 추출물, 인도 멀 구슬 나무 잎 추출물, 인도 멀 구슬 나무 꽃 추출물, 당 느릅 나무 뿌리 추출물, 줄 맨드라미 씨 추출물, 하이드로 제네이 티드 레시틴, 라 우릴 베타 인, 녹차 가루, 소듐 클로라이드, 폴리 쿼터 늄 -39, 데 실렌 글라 이클, 알란토인, 부틸 렌글 라이 콜, 프 룩탄, 프 룩토 올리고 사카 라이드, 베타-글루칸, 세라마이드 엔피, 하이드 롤 라이즈 드 하이 알루로 닉 애씨드, 하이드 록시 아세토 폐논, 에틸 헥실 글리세린

Fordítás:
Purified Water, Glycerin, Sodium Cocoyl Glycinate, Sodium Lauroyl Glutamate, 1,2-Hexanediol, Green Tea Extract, Betaine, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Centella Asiatica Extract, Fig Extract, Kelp Extract, Nasturtium Officinale Leaf Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Dandelion Root Extract, Columbine Seed Extract, Hydrogenated Lecithin, Lauryl Betaine, Green Tea Powder, Sodium Chloride, Polyquaternium-39, Decylene Glycol, Allantoin, Butylene Glycol, Fructan, Fructooligosaccharides, Beta-Glucan, Ceramide 3, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)