Oh My Brush
január 12, 2021

Újdonságok Koreából (COSRX, KLAIRS, Beauty of Joseon, TIAM, Laneige, KEEP COOL)

Hetekkel ezelőtt érkeztek a csomagok, így volt időm mindent kipróbálni. Mint mindig, most is a JOLSE és a YESSTYLE oldaláról rendeltem, s nagyon hamar megérkezett mind a kettő. Most kivételesen úgy jártam, hogy egy dolgot nem tudott a JOLSE feladni (Innisfree C-vitamin), így az kimaradt sajnos, de az árát természetesen egyből visszautalták.

Dear, Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil YESSTYE | | EBAY
Végre elkészült a Klairs olajos lemosójának az illatanyamentes verziója is! Ugyanolyan jó, mint az előző, csak ennek az összetevőlistája szebb! Érzékenyebb bőrűeknek érdekes lehet.

SK-II Facial Treatment Essence YESSTYE | | EBAY
Mindig is kíváncsi voltam, hogy mit tud az “igazi”, a legelső fermentált esszencia, viszont az ára eléggé elrettentő. A SK-II maszkokat viszont annyira szerette a bőröm, hogy eldöntöttem: megrendelem a mini kiszerelést születésnapomra. Ha elfogyott, írok külön terméktesztet róla!

Beauty of Joseon Ginseng Essence Water JOLSE
A ginszeng szérum szuper volt, de én inkább esszenciaként tekintettem rá. Amikor megláttam, hogy most már esszencia is kapható, rögtön bekerült a virtuális kosaramba. Épp ilyet kerestem, egy egyszerű, hamar felszívódó folyadékot egy nagy flakonban, amit “locsolhatok” magamra! 😀

COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence YESSTYLE | | EBAY
A COSRX csiganyál esszenciája az egyik legnépszerűbb, nekem is nagyon bevált, ezért a legújabb változatot is szerettem volna kipróbálni. Ez egy 2 az 1-ben termék, kétféle esszencia van egy flakonban: csiganyál mellett 5% B3-vitamint is kapunk! A textúra remek, hamar felszívódik, s az első pár használat alapján úgy tűnik, hogy a bőrnyugtató, gyógyító hatása is szuper!

TIAM Vita Refre-C Toner JOLSE
A TIAM-tól szinte mindent próbáltam már, nagyon szeretem ezt a pénztárcabarát márkát. Ez a tonik C-vitamint tartalmaz, de az aszkorbinsav csak az első használat előtt kerül a folyadékba, így nagyon friss! Egyből felszívódik, nem irritál, nem ragacsos, tökéletes!

B_LAB X JOLSE Edition Matcha Hydrating Foam Cleanser JOLSE  | | EBAY
A megejelenése óta érdekel, a decemberi akcióknak hála pedig pár dollárért sikerült megrendelni. Meglepett, sokkal gyengédebb, mint gondoltam, alig habzik, nem szárít. Új márkától ilyen jó arclemosót nem vártam (főleg azért, mert az olajos arclemosójuk nem tetszett annyira), de szeretek kellemesen csalódni. 🙂

LANEIGE Neo Cushion Matte JOLSE
Koreában tavaly ez a cushion alapozó volt az egyik legnépszerűbb. Én a zöldet választottam, ami mattít, a rószaszín pedig hidratálóbb formulát kapott. A legvilágosabb színt használom, ha jól emlékszem, ami még nekem is túl világos! Ilyet ritkán látok, általában minden árnyalat túl sötét. Nagyon szépen mutat a bőrön, de szerintem a népszerűségéhez a csinos csomagolás is kellett, ami az Apple Airpod dobozát idézi.

KEEP COOL Soothe Bamboo Sun Essence SPF50+ PA++++ JOLSE
A KEEP COOL fényvédője nagyon népszerű Amerikában a youtube videóknak és instagram posztoknak hála. Most már én sem kételkedem, az állaga tényleg fantasztikus: egyből felszívódik, nem fényes, nem ragacsos, mintha ott se lenne! Az ilyen formulának persze az az ára, hogy könnyen lekopik, nem lesz olyan erős a fényvédelem, de télen szuper még így is.

Sulwhasoo Gentle Cleansing Oil EX Mini YESSTYE | | EBAY
Az ingyenes postázáshoz be kellett még tennem a kosárba egy pár dolláros terméket, ezért ezt az olajos arclemosót választottam. Elég nagy csalódás, luxusmárkától többet vártam. Az állaga és az illata is zavaró számomra, de persze végzi a dolgát, különösebb baj nincs vele, viszont ettől sokkal olcsóbb lemosók is vannak sokkal szebb összetevőkkel és jobb állaggal.

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)