Oh My Brush
január 13, 2021

su:m37 Secret Essence Mist

A SU:M37 márka nagy rajongója vagyok, mert a fermentált termékeik nagyszerűek! A legnagyobb kedvencem az esszencia, amit tavaly szerettem volna teljes méretben is beszerezni, de 2020 a gyakori a készlethiányról (is) szólt sajnos. Helyette megrendeltem a Su:m37 Secret Essence Mist arcpermetet.

Mi ez?
A su:m37 Secret Essence Mist egy fermentált összetevőket tartalmazó arcpermet, ami mélyen hidratálja és felfrissíti a bőrt. Koncentrált, de könnyű és hamar felszívódik. 2 x 60 ml.

Összetevők?
Tele van fermentált anyagokkal és növényi kivonatokkal! Az INCI túl hosszú ahhoz, hogy mindent felsoroljak, de főleg antioxidánsokból, hidratálókból és gyulladáscsökkentőkből áll. Feltöltöttem az összetevőket a Cosdna oldalra, mert az angol oldalakon talált INCI nem teljesen egyezik meg azzal, amit a csomagoláson olvashatunk. Parabénmentes, de van benne alkohol és illatanyag is!

Hatása?
A csomagolás gyönyörű! Két db 60 ml-es flakont kapunk, ami több szempontból is praktikus: 1. a flakon így kisebb, vihetjük magunkkal a táskában, ha gyakran van szükségünk arcpermetre, 2. a másodikat később bontjuk fel, tovább marad friss, 3. az egyiket arcpermetként, a másikat esszenciaként használhatjuk vagy odaadhatjuk másnak stb. A folyadék színtelen, az illata friss, kellemes, picit fűszeres/gyógynövényes, nem tudom jobban leírni. Hamar felszívódik, nem olajos, nem fénylik tőle a bőr, viszont egész jól hidratál ahhoz képest, hogy mennyire vizes az állaga! Miután az arcomra fújtam, a kezemmel eldolgozom 1-2 másodpercig. Ez nem szükséges, de így biztos vagyok benne, hogy mindenhova jut. Halvány, egészséges fényt kapunk, de ez egyáltalán nem feltűnő, zsíros bőrűek is nyugodtan használhatják. Az esszencia marad továbbra is a kedvencem, annak az állaga és a hatása csodás, de nem is vártam hasonló eredményt: az esszencia sokkal drágább, illetve az arcpermetben alkohol van, így nem olyan sűrű, kevésbé koncentrált. Minden nap használom, arcmosás után egyből ezt veszem elő, jól előkészíti a bőrt, minimálisan hidratál, utána pedig bármi mást is kenhetek még rá. Napközben is hasznos lehet azoknak, akik szeretnek naponta többször is arcpermetet használni, de nekem erre nincs szükségem. Nekem a vizes állag kifejezetten tetszik, a kombinált, zsíros bőrőm épp ezt szereti, de száraz bőrre emiatt nem biztos, hogy a legjobb: nem is ajánlom inkább erre a bőrtípusra, nekik nem lenne elég magában szerintem.

Kinek ajánlom?
Normál, kombinált és zsíros bőrre. Azoknak, akik szeretik a fermentált anyagokat, s szívesen próbálnak ki termékeket koreai luxusmárkáktól. 

LINK:
su:m37 Secret Essence Mist JOLSE

Ingredients:
정제수, 글리세린, 부틸렌글라이콜, 변성알코올, 육두구추출물, 자일리톨, 트레할로스, 페룰릭애씨드, 락토바실러스/배즙발효여과물, 효모/보리씨발효여과물, 락토바실러스/고추냉이뿌리발효추출물, 락토바실러스/부레옥잠발효물, 락토바실러스/인삼뿌리발효여과물, 락토바바실러스/콩발효추출물, 락토바실러스/호밀가루발효물, 붉은누룩곰팡이/쌀발효물, 효모/감자추출물발효여과물, 효모/자일리눔/홍차발효물, 효모/포도발효추출물, 포도주추출물, 병풀추출물, 호장근추출물, 황금추출물, 홍화추출물, 감초추출물, 녹차추출물, 로즈마리잎추출물, 캐모마일꽃추출물, 감추출물, 강황추출물, 개다래추출물, 결명자추출물, 고구마추출물, 괄루근추출물, 구기자추출물, 귤껍질추출물, 금은화추출물, 기장씨추출물, 긴병꽃풀추출물, 길경추출물, 단풍나무잎추출물, 당근추출물, 더덕추출물, 동백나무잎추출물, 라즈베리추출물, 레몬밤추출물, 레몬버베나잎추출물, 마늘추출물, 마치현추출물, 모과추출물, 무추출물, 무화과추출물, 바나나추출물, 바실잎추출물, 베르가모트잎추출물, 복숭아추출물, 비트뿌리추출물, 비파나무잎추출물, 사과추출물, 산뽕나무잎추출물, 살구추출물, 생강추출물, 서양민들레잎추출물, 선백리향잎추출물, 세이지잎추출물, 쇠뜨기추출물, 수박추출물, 순무잎추출물, 시금치추출물, 애엽추출물, 양배추잎추출물, 양파추출물, 어성초추출물, 얼룩조릿대잎추출물, 연꽃뿌리추출물, 오이추출물, 왕질경이씨추출물, 원추리꽃추출물, 유자추출물, 으름덩굴추출물, 은행추출물, 일본산사나무열매추출물, 잎새버섯자실체추출물, 자두추출물, 자소엽추출물, 제주이질풀추출물, 지모추출물, 지황추출물, 참깨추출물, 참미역추출물, 창포추출물, 치커리뿌리추출물, 파파야열매추출물, 팥추출물, 페퍼민트꽃/잎/줄기추출물, 표고버섯추출물, 해바라기씨추출물, 형개추출물, 비니거, 나이아신아마이드, 폴록사머234, 피이지-40하이드로제네이티드캐스터오일, 쉐어버터, 카카오추출물, 사이클로펜타실록산, 폴리소르베이트20, 시트릭애씨드, 레시틴, 하이드로제네이티드레시틴, 트리소듐이디티에이, 소듐시트레이트, 1,2-헥산디올, 센티드제라늄꽃오일, 라임오일, 라벤더오일, 캐모마일꽃오일, 베르가모트열매오일, 리모넨, 리날룰, 시트로넬올, 시트랄, 제라니올

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)