Oh My Brush
január 5, 2021

SK-II Facial Treatment Mask

A japán SK-II márkát mindenki ismeri, a fermentált esszenciájuk világhírű. Annyira népszerű, hogy két másodpercenként eladnak belőle egy üveggel a magas ára ellenére! A fermentált esszenciáknak nagyon sokat köszönhetek, ezért én is ki szerettem volna próbálni ezt a márkát, hiszen a Galactomyces összetevőt nekik köszönhetjük. Esszencia helyett inkább fátyolmaszkokat rendeltem a kedvezőbb ár miatt, de annyira hatásos volt a SK-II Facial Treatment Mask, hogy azóta már az esszenciát is beszereztem mini kiszerelésben.

Mi ez?
A SK-II Facial Treatment Mask egy fermentált anyagokat tartalmazó fátyolmaszk a japán SK-II márkától, akik évtizedekkel ezelőtt felfedezték a Galactomyces összetevőt. Egészségesebb, fiatalosabb bőrt ígér.

Összetevők?
A PITERA a márka saját összetevője, az INCI-ben Galactomyces néven találjuk meg. Ez kb. 50 vitamint, ásványi anyagot, aminosavat stb. tartalmaz. Alkohol- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
A folyadék színtelen, illata sincs. A maszk anyaga vastag, több helyen is bevágás található rajta, így egyszerű elérni a tökéletes formát az arcon. Az anyag vastagsága miatt viszont az állnál nem tapad olyan jól. 20 perc alatt feltölti a bőrt, mélyen hidratál, egyáltalán nem ragacsos, nem olajos. A bőr feszesebb, simább, a pórusok kisebbek, sokkal fiatalosabbnak tűnik. Amitől viszont leesett az állam, az a bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatása! Ehhez hasonlót még nem is láttam, olyan piros foltok is halványabbak lettek, amiket már hetek óta nem tudtam eltüntetni semmivel. A rutin elején használom, így látom a hatását leginkább, utána pedig érdemes még szérumot, arckrémet felkenni. Az egyetlen negatívum, hogy ahol vékonyabb a bőr (pl. nyak), ott nem szívódik fel teljesen, ha nagyobb mennyiséget viszek fel. A csomagolásban maradt esszenciát tehet érdemes nagyobb felülre felvinni, nem egy helyre koncentrálni. A WOW-hatás egyszer sem maradt el, 20 perc alatt szinte csodát tesz a bőrrel! Az viszont még jobban érdekel, hogy hosszú távon milyen a hatása, ezért az esszenciát meg is rendeltem mini méretben. Remélem, hogy azzal is hasonló és tartós hatást tudok majd elérni.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra! Azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy mit tud az első és egyben a leghíresebb fermentált esszencia. Azoknak, akik szeretik a rövid összetevőlistákat és a fermentált termékeket. Normál, kombinált és zsíros bőrre is tökéletes, száraz bőrűek pedig hidratáljanak utána.

LINK:
SK-II Facial Treatment Mask YESSTYLE | | EBAY
SK-II Facial Treatment Essence YESSTYLE | | EBAY

Ingredients:
Water, Galactomyces Ferment Filtrate, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Sodium Salicylate, Methylparaben, Disodium EDTA

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)