Oh My Brush
január 25, 2021

Nature Republic Beauty Tool Shampoo Brush

Szinte minden koreai és japán márkánál kapható hasonló eszköz. Eddig még csak fejbőrradírokat használtam, de praktikusnak és olcsóbbnak tűntek a fejbőrradírozásra használható kefék. A Nature Republic Beauty Tool Shampoo Brush került végül be a kosaramba, ami nagyon hamar meggyőzött: szükségem van rá!

Mi ez?
A Nature Republic Beauty Tool Shampoo Brush szilikonból készült “fogakkal” radírozza, masszírozza a fejbőrt hajmosás közben. A bőr így tisztább és egészségesebb lesz, egyszerűbben megszabadulunk a szennyeződésektől, illetve serkenti a vérkeringést.

Használat:
Nem túl bizalomgerjesztő első látásra, a fogak nagynak, hegyesnek tűnnek, de szilikonból készültek, puhák és rugalmasak. Samponozáskor használom: először az egyik kezemben fogom, a másikkal pedig masszírozom a fejbőrt az ujjbegyekkel, mint mindig. Utána pedig fordítva. Az ujjbegyekhez képest sokkal hatásosabb, öröm vele hajat mosni, igazán jó érzés, ahogy átmasszírozzuk vele a fejbőrt! A hajam sokkal tisztább, a fejbőröm sokkal egészségesebb, a korpa pedig kifejezetten gyűlöli ezt a kis eszközt, tehát nagyon jó vételnek tartom! 😀 Azt persze nem tagadom, hogy emiatt egy kicsit tovább tart a hajmosás (max. 1-2 perccel), aminek hála jobban eljut a sampon mindehova, alaposabb a tisztítás. A bőrradírozó, masszírozó szerepe viszont még fontosabb, ez tartja igazán egészségesen ezt a területet. Egyesek kifejezetten fejmasszírozóként használják, ami nem lep meg. Amikor a férjem először meglátta, furcsán nézett, ezért “viccből” bemutattam rajta, hogy hogyan fogom majd használni: amikor abbahagytam a masszírozást, kérte, hogy folytassam… Szerintem ezzel mindent elmondtam! 😀 A szilikon könnyen tisztítható, jó minőségűnek tűnik, remélem, hogy sokáig tudom majd használni. Sok márkánál találunk ehhez hasonlót, de ez nagyon jó áron kapható, ettől drágábbat szerintem nem érdemes venni. Egyébként aliexpress-en láttam olyat, ami teljesen ugyanígy néz ki!

Kinek ajánlom?
Mindenkinek. Főleg zsíros, korpás, problémás fejbőrre. Azoknak, akik egészségesebb fejbőrt szeretnének egy masszírozó, radírozó kefe segítségével.

LINK:
Nature Republic Beauty Tool Shampoo Brush JOLSE

Ingredients:
Silicone, PS

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)