Oh My Brush
január 8, 2021

Aromatica LIVELY Super Calming Blue Oil

Az Aromatica az egyik “legnatúrabb” márka Koreában szerintem. Természetes összetevők és rövid összetevőlista jellemző a termékeikre. Az Aromatica LIVELY Super Calming Blue Oil sajnos már nem kapható, de remélem, hogy feltűnik majd újra a márka kínálatában.

Mi ez?
Az Aromatica LIVELY Super Calming Blue Oil egy bőrnyugtató olaj arcra, ami segít a bőrben tartani a nedvességet,. Kipirosodott, érzékeny és irritált bőrre készült. Kifejezetten könnyű, hamar felszívódó olaj, így nem hagy olajos érzetet maga után. 30 ml.

Összetevők?
Az INCI rövid, a következő olajokat találjuk meg benne: sárgabarack, napraforgó és fehér tajtékvirág. Van még benne E-vitamin és gyulladáscsökkentő azulén. Alkohol-, parabén- és parfümmentes.

Hatása?
Színtelen, nagyon folyékony olaj, illata nincs. Nagyon gyorsan felszívódik, nem nehéz, nem olajos még az én zsírosabb bőrömön sem! Télen nagyon szeretem kiegészíteni az esti rutinomat valamilyen olajjal, hiszen általában könnyen felszívódó, olajmentes termékeket használok, de a hidegebb hónapokban egy kis olaj sem árt. Az én bőröm kifejezetten nehezen tolerálja a zsíros, olajos dolgokat, ezért nehéz olyat választani, ami tényleg felszívódik és nem lesz diszkógömb a fejem. Kb. 2-3 csepp elég is egész arcra arckrém felvitele után, majd egy kis masszírozással a bőrbe lehet dolgozni. Természetesen testre is használható: például, ha a kezem nagyon kiszárad, akkor a kézkrémet is kiegészíthetem vele. A bőrnyugtató hatása egész jó, bár szerintem pár csepp olajtól sokat azért nem kell várni. Az viszont tagadhatatlan, hogy a rutin végén vagy arckrémbe keverve nagyon hasznos! Egy ideje már nem kapható, de remélem, hogy ez csak ideiglenes készlethiány. Addig is ott van a márka többi olaja!

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra. Azoknak, akik egy egyszerű, könnyű, gyorsan felszívódó olajat keresnek.

LINK:
Aromatica LIVELY Super Calming Blue Oil JOLSE

Ingredients:
Triethyl Citrate, Caprylic/capric Triglyceride, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Helianthus Annus Oil, Limnanthes Alba Seed Oil, Tocopherol, Sodium Guaiazulene Sulfonate

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)