Oh My Brush
december 18, 2020

Nature Republic Real Nature Aloe Cleansing Cream

Úgy gondoltam, hogy télre jó lenne egy hidratálóbb, krémes arclemosó, mert általában csak habzó lemosókat használok. A Nature Republic Real Nature Aloe Cleansing Cream volt épp akciós, ezért ezt választottam, de biztos vagyok benne, hogy szinte minden márkánál találunk hasonlót nagyon kedvező áron.

Mi ez?
A Nature Republic Real Nature Aloe Cleansing Cream egy krémes arclemosó, ami hidratálja a bőrt, aloe verát tartalmaz, de van olívaolajos és zöld teás verzió is. A leírás szerint akár a sminket is eltávolítja. 200 ml-es a tégely.

Összetevők?
Az ásványi olaj olajos lemosókban és arckrémekben is gyakran előfordul, nem véletlenül választották tehát: arctisztításban és hidratálásban is számíthatunk rá. Emellett van még benne aloe vera kivonat, avokádóolaj, sheavaj, pár hidratáló stb. Alkohol- és parabénmentes, de parfümöt tartalmaz.

Hatása?
Fehér színű krém, nem túl sűrű, mégis elég belőle egy kevés is. Jobban nem tudom jellemezni: “olcsó parfüm” illata van, ami nem zavaró, nem túl erős, de akár ki is hagyhatták volna. Jól tisztít, nem irritál, jobban hidratál, mint más arclemosók, nem szárítja a bőrt. Lemosni igazán egyszerű, nem marad utána olajos és ragacsos a bőröm! Ezt nagyon értékelem, a zsíros T-vonalam miatt ez nekem fontos. A leírás szerint minden bőrtípusra jó, az állagának hála ez szerintem nem is vitás, de a parfüm miatt érzékeny bőrre természetesen nem ajánlott. Télen szerintem nagyon hasznos lehet egy krémes lemosó mindenkinek, de sminklemosásra az olajos lemosók sokkal jobbak szerintem. A nem vízálló fényvédőt szerintem le lehet vele mosni, de a BB krémmel nehezen tudott csak megbirkózni (csak egyszer próbáltam ki így). Szerintem hosszú hónapokig tudom majd használni, mert a tégely nagy, a krémből pedig nem kell sok, ha csak “sima” arclemosóként és nem sminklemosóként gondolunk rá.

Kinek ajánlom?
Normál, kombinált és száraz bőrre. Azoknak, akik egy nem szárító, picit hidratáló arclemosót keresnek, ha a parfüm nem probléma.

LINK:
Nature Republic Real Nature Aloe Cleansing Cream JOLSE | | EBAY

Ingredients:
정제수, 미네랄오일, 디프로필렌글라이콜, 폴리소르베이트60, 알로에베라잎추출물, 아보카도오일,이소프로필미리스테이트, 세테아릴글루코사이드, 소르비탄올리베이트, 카보머, 세테아릴알코올, 포타슘하이드록사이드, 디메치콘, 쉐어버터, 라우릭애씨드, 페녹시에탄올, 디소듐이디티에이, 향료,부틸렌글라이콜

Fordítás:
Purified Water, Mineral Oil, Dipropylene Glycol, Polysorbate 60, Aloe Vera Leaf Extract, Avocado Oil, Isopropyl Myristate, Cetearyl Glucoside, Sorbitanolibate, Carbomer, Cetearyl Alcohol, Potassium Hydroxide, Dimethicone, Shea Butter, Lauric Acid, Phenoxyethanol, Disodium Edta, Fragrance, Butylene Glycol

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)