Oh My Brush
december 10, 2020

Logically, Skin Brightuning Peptide Ampoule

Peptideket tartalmazó szérumot kerestem, mert ezek az összetevők nagyon fontosak és hasznosak, főleg hosszú távon. A Logically, Skin Brightuning Peptide Ampoule épp akciós volt, a márkára pedig kíváncsi voltam, mert több koreai oldalon is díjnyertesek a termékeik a vásárlók visszajelzése alapján.

Mi ez?
A Logically, Skin Brightuning Peptide Ampoule esetében a név mindent elárul: a bright és a tuning savak arra utalnak, hogy az ampullának folthalványító és tónusjavító hatása van. Továbbá a peptideknek, antioxidánsoknak hála nyugtatja, védi és erősíti is a bőrt. 30 ml.

Összetevők?
Az összetevőlista miatt figyeltem fel rá. Van benne fermentált rizskivonat, B3-vitamin, pár hidratáló, peptidek, néhány növényi kivonat (ötlevelű akébia, hamis százszorszép, szent bazsalikom, miatyánkcseje, ázsiai gázló stb.). A peptidek együttes neve Aquatide™, anti-aging hatásuk van a tanulmányok szerint. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne, de egy pici kurkumagyökér-kivonatot tartalmaz. 

Hatása?
Sűrű folyadék, egészen jól hidratál, különösebb illata nincs. Hamar felszívódik, nem ragacsos, rétegezéshez kiváló. Naponta legalább egyszer, de sokszor kétszer is használom, egyáltalán nem irritál, a bőrt nyugtatja. A peptideket a ráncmegelőző hatásuk miatt érdemes beépíteni a rutinba, ez a szérum pedig még a melanintermelődést is visszafogja, tehát foltokat is halványít. Univerzális darab, nehéz vele mellényúlni, az állaga is tetszeni fog szerintem minden bőrtípusnak. Értékelem, hogy tele van olyan összetevőkkel, amelyekre számíthatunk ráncmegelőzésben, folthalványításban és a bőrtónus javításában is (fermentált rizs, B3-vitamin, peptidek stb.), látszik, hogy erre helyezték a hangsúlyt. Nagyon remélem, hogy lesz még akciós, úgy nagyon megéri az árát! Ugyan Koreában a Logically, Skin Aquatide Resurface Serum a legnépszerűbb, de a peptides ampulla összetevőlistája nekem jobban tetszett. Az ára az egyetlen negatívum, a peptidek viszont általában nem olcsó összetevők, de az oldalon gyakran akciós a márka szerencsére, mini szettek is vannak néha stb.

Kinek ajánlom?
Bárkinek, kortól függetlenül, mert peptidekre mindenkinek szüksége van. Főleg azoknak, akik ráncmegelőzésre és folthalványításra szeretnének egy kellemes, hidratáló szérumot. Minden bőrtípusra jó, kivéve, ha nagyon érzékeny bőrünk, mert nem olyan egyszerű/rövid az INCI.

LINK:
Logically, Skin Brightuning Peptide Ampoule JOLSE

Ingredients:
효모/쌀발효여과물, 정제수, 글리세린, 메틸프로판다이올, 글리세릴글루코사이드, 나이아신아마이드, 베타인, 1, 2-헥산다이올, 부틸렌글라이콜, 카프릴릭/카프릭트라이글리세라이드, 에틸헥실팔미테이트, 폴리글리세릴-3다이스테아레이트, 암모늄아크릴로일다이메틸타우레이트/브이피코폴리머, 폴리글리세릴-6스테아레이트, 에틸헥실글리세린,글리세릴스테아레이트,암모늄아크릴로일다이메틸타우레이트/베헤네스-25메타크 라일레이트크로스폴리머, 카프릴릭글라이콜,글리세릴스테아레이트시트레이트,폴리글리세릴-6베헤네이트,잔탄검,으름덩굴추출물,헵타소듐헥사카복시메틸다이펩타이드-12(250ppm),다이소듐이디티에이,한련초추출물, 홀리바질잎추출물,펜타소듐히트라카복시메틸다이펩타이드-51(62.5ppm), 인도멀구슬나무잎추출물,마데카소사이드,다이펩타이드-1(50ppm), 울금뿌리추출물, 참산호말추출물, 얼룩파인애플추출물

Fordítás:
Saccharomyces/rice Ferment Filtrate, Purified Water, Glycerin, Methylpropanediol, Glyceryl Glucoside, Nicotinamide, Betaine, 1,2-hexanediol, Butylene Glycol, Caprylic/capric Triglyceride, Ethyl Hexyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Distearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/vpicopolymer, Polyglyceryl-6 Stearate, Ethylhexyl Glycerin, Glyceryl Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltau Rate/behenes-25 Methacrylate Crosspolymer, Caprylic Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Polyglyceryl-6 Behenate, Xanthan Gum, Akebia Quinata Extract, Heptasodium Hexacarboxymethyl Dipeptide-12 (250ppm), Disodium Edta, Eclipta Prostrata Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Pentasodium Tetracarboxymethyl Dipeptide-51 (62.5ppm), Melia Azadirachta Leaf Extract, Madecassoside, Dipeptide-1 (50ppm) ), Curcuma Longa Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)