Oh My Brush
december 9, 2020

By Wishtrend Pure Vitamin C 15% with Ferulic Acid

15%-os C-vitamin szérum, ami nem ragacsos és nincs benne alkohol vagy illatanyag? A By Wishtrend Pure Vitamin C 15% with Ferulic Acid tökéletesnek tűnik az összetevőlista és a leírás alapján, de vajon tényleg olyan jó-e?

Mi ez?
A By Wishtrend Pure Vitamin C 15% with Ferulic Acid egy egyszerű, de nagyszerű szérum, amiben minden van, amit csak elvárhatunk egy C-vitamint tartalmazó szérumtól! Gazdag antioxidánsokban, halványítja a foltokat, ráncokat, védi és erősíti a bőrt, segít megelőzni a pattanásokat, serkenti a kollagéntermelést stb. 30 ml.

Összetevők?
Az összetevőlista rövid, de tele van hatóanyagokkal! 15% C-vitamin (pontosabban 3 különböző C-vitamin fajta) mellett van még benne E-vitamin, ferulasav (ez a három együtt rendkívül hatékony) és B3-vitamin is. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne!

Hatása?
Szinte színtelen (mintha egy picit sárgás lenne, de alig látni), illatanyag nincs benne, de van egy kis illata, ami eléggé tipikus, egyből elillan. Nem ragacsos, nem lesz tőle fényes a bőr, egyből felszívódik, s egyáltalán nem irritál! Nem ég, nem bizsereg a bőr, mint azt általában megszokhattuk az aszkorbinsavtól az alacsony pH-érték miatt. Ha nedves bőrre vagy nyílt sebre viszem fel, akkor persze csíp kicsit, de egyébként nem. Féltem, hogy hamar oxidálódni fog, mert a legelső vélemények a csomagolásra panaszkodtak, nem zárt jól a kupak, sárgán, oxidálva érkezett meg sokakhoz a termék. A szérum 2-3 hónapig biztosan jó, az enyém három hónap alatt sem sárgult be, de én hűtőben, a dobozában tartom. 

Minden nap használom az elmúlt pár hónapban, főleg este, mert így fér csak be a rutinomba, de a C-vitamin reggel természetesen még hasznosabb. Eddig a TIAM Red szérumot használtam, amit imádtam, de a mindenmentes összetevőlista miatt a by Wishtrend újdonsága is érdekelt. A TIAM 20%-os, ez pedig “csak” 15%-os, ezt éreztem is, úgy jellemezném, hogy visszafogottabb: nem csíp, kellemesebb használni, de a WOW-hatás sem olyan látványos. Viszont éppen ezért jobb szinte mindenkinek, minden bőrtípusra, nehéz vele mellényúlni. Ehhez hasonlót nehéz találni ilyen áron, más márkák dupla ennyit is elkérnének érte szerintem. Ha fontos az összetevőlista, akkor mindenképp a By Wishtrend a befutó, ha pedig nem probléma az alkohol, akkor a TIAM is szuper választás (bár azt kezdőknek nem ajánlanám). 2020-ban szinte minden nap használtam C-vitamint, az aszkorbinsav fontos része lett a rutinomnak, az idén próbált szérumok nagyon beváltak, ezt vagy a TIAM-ot bármikor újravenném.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra. Azoknak, akik C-vitamint tartalmazó szérumot szeretnének, amit minden nap lehet használni, és fontos, hogy ne tartalmazzon alkoholt és illatanyagot. 

LINK:
By Wishtrend Pure Vitamin C 15% with Ferulic Acid YESSTYLE | | EBAY

Ingredients:
Hippophae Rhamnoides Water, Ethoxydiglycol, Ascorbic Acid, Diglycerin, Methylpropanediol, 1,2-Hexanediol, C12-14 Pareth-12, Ethyl Ascorbyl Ether, Tromethamine, Ferulic Acid, Ethylhexylglycerin, Aqua (Water), Niacinamide, Calcium Pantothenate, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Silica

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)