Oh My Brush
november 23, 2020

TONYMOLY Personal Hair Pro Repair No Wash Treatment

A blazsam mellé kerestem kiegészítésként valamit, mert a balzsamom nem volt elég tápláló (szerencsére már elfogyott). A TONYMOLY Personal Hair Pro Repair No Wash Treatment összetevőlistája nagyon tetszett, öblítést sem igényel, ami számomra pozitívum.

Mi ez?
A TONYMOLY Personal Hair Pro Repair No Wash Treatment száraz, igénybe vett hajra készült, a “29 keratin complex” segít egészségesebbé tenni a hajszálakat. Nedves hajra kell felvinni, nem kell kiöblíteni. 200 ml.

Összetevők?
Tele van aminosavakkal, találunk benne pár növényi olajt is, vitaminokat stb. Kiemelnék pár összetevőt: sheavaj, argánolaj, majomkenyérfa-olaj, paradióolaj, hidrolizált kollagén, keratin, selyem stb., sok-sok aminosav, B5-vitamin, vitaminokkal teli homoktövis stb. Alkohol- és parabénmentes, parfümöt tartalmaz.

Hatása?
Fehér színű, sűrű gél finom, visszafogott illattal, ami nem különleges, hajápolási termékeknek gyakran van ehhez hasonló illata. Hajmosás után viszem fel nedves hajra, de nem kell kiöblíteni. Ezért is választottam ezt a hajpakolásokkal szemben, mert minél kevesebb időt kell várnom, annál jobb! 😀 Ugyan már elfogyott az a balzsam, ami mellé kiegészítésként használtam, de még mindig nagyon hasznosnak találom. Nagyon kevés kell csak belőle, a hajvégekre koncentrálom, de szinte mindenhova jut, kivéve persze a hajtő közelébe. Védőréteget képez a hajszálokon, így egy kicsit tovább tart a hajszárítás, de utána már nem lehet látni és nem is lehet érezni. Nem kell tehát félnem, hogy túl sokat viszek fel és elnehezíti a hajat, olajos sem lesz, tökéletes. A haj puhább, selymesebb, fényesebb és egészségesebb. Azt nem tudom, hogy igénybe vett hajra elég lenne-e, mert nem festem a hajam és hajszárítón kívül mást nem is használok, nem formázom már. Száraz haj szerintem valami nehezebbet, olajosabbat is elbírna. Gyakran rendelek Koreából nem a saját hajtípusomnak megfelelő termékeket, a leírás helyett az összetevőlista szerintem beszédesebb. Nekem bevált, hajvégápoló olaj helyett vagy azzal együtt is lehet használni, a haj állapotától függően.

Kinek ajánlom?
Minden hajtípusra. Azoknak, akik egy nem kimosandó, a hajat nem elnehezítő hajápolót keresnek, ami táplálja, ápolja és puhítja a hajat.

LINK:
TONYMOLY Personal Hair Pro Repair No Wash Treatment JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
정제수, 글리세린 , 다이메티콘 , 미리스틸알코올 , 부틸렌글라이콜, 사이클로펜타실록세인, 아이소프로필미리스테이트, 프로필렌글라이콜 , 세틸에틸헥사노에이트, 향료 , 하이드록시프로필스타치포스페이트 , 스테아트라이모늄클로라이드, 구아하이드록시프로필트라이모늄클로라이드, 소듐벤조에이트, 글리세릴스테아레이트, 피이지-100스테아레이트, 세트리모늄클로라이드 , 시어버터, 라우레스-23, 라우레스-3 , 폴리쿼터늄-7, 바오밥나무씨오일, 베타인, 브라질넛씨오일 , 아르간커넬오일, 우유단백질추출물 , 하이드롤라이즈드케라틴 , 하이드롤라이즈드콜라겐 , 라벤더꽃수 , 다이소듐이디티에이 , 판테놀, C12-15파레스-3 , 코카미도프로필베타인 , 1,2-헥산다이올, 하이드롤라이즈드콜라겐피지-프로필메틸실라네다이올, 하이드롤라이즈드밀단백질 , 하이드롤라이즈드옥수수단백질 , 하이드롤라이즈드콩단백질 , 글라이신 , 글루타믹애씨드 , 라이신 , 류신 , 메티오닌 , 발린 , 세린 , 시스테인 , 아스파틱애씨드 , 아이소류신 , 알라닌 , 알지닌 , 타이로신 , 트레오닌 , 페닐알라닌 , 프롤린 , 히스티딘 , 살리실릭애씨드, 페녹시에탄올, 소듐하이드록사이드, 비타민나무추출물, 하이드롤라이즈드실크, 시트릭애씨드, 포타슘솔베이트, 하이드롤라이즈드콘키올린단백질, 귀리아미노산, 밀아미노산, 소이아미노산 , 쌀아미노산

Fordítás:
Purified Water, Glycerin, Dimethicone, Myristyl Alcohol, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Cetylethylhexanoate, Fragrance, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Steartrimonium Chloride, Guarhydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Cetrimonium Chloride, Shea Butter, Laureth-23, Laureth-3, Polyquaternium-7, Baobab Tree Seed Oil, Betaine, Brazil Nut Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Milk Protein Extract, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Lavender Flower Water, Disodium Edta, Panthenol, C12-15 Pares-3, Cocamidopropylbetaine, 1,2-hexanediol, Hydrolyzed Collagen Pg-propyl Methylsilanediol, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Glycine, Glutamic Acid, Lysine, Leucine, Methionine, Valine, Serine, Cysteine, Aspartic Acid, Isoleucine, Alanine, Arginine, Tyrosine, Threonine, Phenylalanine, Proline, Histidine, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Vitamin Tree Extract, Hydrolyzed Silk, Citric Acid, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Conchiolin Protein, Oat Amino Acid, Wheat Amino Acid, Soy Amino Acid, Rice Amino Acid

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)