Oh My Brush
november 6, 2020

SON&PARK Beauty Water

Végre kipróbáltam a híres SON&PARK Beauty Water tonikot/esszenciát! Kellett kb. 5 év, mire rászántam magam, de csak bekerült a kosaramba a mini kiszerelés. Az összetevők miatt nem mertem eddig megvenni, de az az igazság, hogy kellemesen csalódtam!

Mi ez?
A SON&PARK Beauty Water az egyik legnépszerűbb tonik/esszencia, ami tisztítja, ápolja, hidratálja és előkészíti a bőrt. Két méretben kapható: 60 ml és 340 ml.

Összetevők?
Az érzékeny bőrűek összes rémálma benne van, ezért sem akartam megrendelni eddig. Tele van növényi kivonatokkal, növényi olajokkal, a többségük egyben illatanyag is: rózsavíz, csodamogyoró, narancs, bergamottnarancs, levendula, jázmin, eukaliptusz, tefa, borsmenta, rozmaring stb. Alkoholt is tartalmaz. Parabénmentes.

Hatása?
Színtelen folyadék kellemes, nem túl erős illattal. Hamar felszívódik, hidratál egy picit, nem ragacsos, de a bőrt egyből feszesebbnek érzem, mintha a pórusokat is összehúzná. Nagyon is illik rá tehát a Beauty Water elnevezés! Sikerült meglepnie, ugyanis nem irritál, szebb bőrképet kapok, pedig épp az ellenkezőjére, kipirosodásra számítottam. Ez eddig elmaradt, pedig már lassan üres a flakon. Szívesen használom, tonikként és esszenciaként tekintek rá: általában a tenyerembe öntöm és úgy viszem fel, de néha átitatok vele egy vattakorongot, ha tonikra van inkább szükségem. Örülök, hogy a kíváncsiságom győzött végül, nagyon szereti a bőröm, már sajnálom, hogy nem a teljes méretű terméket vettem meg, akkor részletesebb tesztet tudnék írni. Most már értem, hogy miért lett ennyire népszerű, tényleg remek az állaga és a hatása is, ki ne szeretne mélyen hidratált, feszesebb bőrt és egészségesebb bőrképet!? Ha tehát van még valaki, akit mindig is érdekelt ez a termék, de az összetevőlista miatt nem került még be a virtuális kosárba, akkor ajánlom a mini kiszerelést.

Kinek ajánlom?
Szerintem kombinált és zsíros bőrre a legjobb. Érzékeny bőrre nem ajánlom! 

LINK:
SON&PARK Beauty Water (340 ml) JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE
SON&PARK Beauty Water (60 ml) JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)