Oh My Brush
november 19, 2020

Sigma Beauty F10 Powder/Blush Brush

Új ecsetet kerestem pirosításhoz, mert ideje volt lecserélni a kedvencemet. A Zoeva ecsetét nagyon szerettem (nekem a fekete színű volt meg), de nagyon régi volt már. A blog neve okkal oh my brush, bár az utóbbi években kevés ecsetet vettem, de imádom a jó sminkecseteket! Most a Sigma márkához tértem vissza, náluk mindig minőségi termékeket találok, ezért bíztam benne, hogy a Sigma Beauty F10 Powder/Blush Brush ecset is tetszeni fog.

Mi ez?
A Sigma Beauty F10 Powder/Blush Brush egy szintetikus szőrből készült ecset, amit pirosító és púder felvitelére is használhatunk. A márka kíváló minőséget és rendkívül puha, szintetikus szőrt ígér.

Összetevők?
Szintetikus, antimikrobiális szőr.

Használat:
Az ecset 18,6 cm hosszú és 2,54 cm széles, tehát nem pici, öröm kézbe venni. Jó minőségű, egyszerű vele sminkelni, én csak pirosító felvitelére használom, mert púderhez van más ecsetem. Tényleg nagyon puha, nem is gondoltam volna, hogy szintetikus szálak is lehetnek ennyire puhák! Nem állati szőrből készült tehát, mint a Zoeva ecset, mégis pihe-puha, ami hatalmas pozitívum! Nagyon kevés és sok port is fel tud venni egyszerre, tehát vékonyan és vastagabban is fel tudjuk vinni a púdert vagy pirosítót. Nagyon elégedett vagyok vele, kihozza a legtöbbet a pirosítókból, egyenletes a felvitel. Csak azt sajnálom, hogy nem ferdére vágták a szőrt, mint a Zoeva esetében, de más márkáknál sem találtam hasonlót megfizethető áron. A feje talán egy picit nagyobb, mint szeretném, de gondolom ez az “ára” annak, hogy nemcsak pirosításra jó, de egyben púderecset is. A Yesstyle oldaláról rendeltem, de ott jelenleg nincs készleten, linkeltem más weboldalakat is.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy jó minőségű, szintetikus szőrből készült pirosítóecsetet keresnek, amit néha púderhez is szívesen használnának. 

LINK:
Sigma Beauty F10 Powder/Blush Brush iHERB | | YESSTYLE | | Beautybay

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)